Attack on Titan Season 4 Part 2 Release Window, Cast, Trailer, and Everything We Know So Far

Siden premieren i 2013 har Angreb på Titan (Japansk: Shingeki no Kyojin) er blevet et af de mest indflydelsesrige anime -shows nogensinde. Serien har en massiv legion fans og har indtil videre sendt 75 fantastiske afsnit. Men nu er det tid til den sidste rumlen, med Angreb på Titan sæson 4, del 2, der bringer showet til ende.

Serien er baseret på mangaen med samme navn skabt af Hajime Isayama. Attack on Titan: The Final Season bliver produceret af MAPPA, med Juni Shishido som chefdirektør og Yūichirō Hayashi som direktør. Sæson 4’s seriesammensætning blev udført af Hiroshi Seko mens Tomohiro Kishi er karakterdesigneren.

Startede som en post-apokalyptisk historie, Angreb på Titan har siden udviklet sig til en mørk fantasi med noget uhyggeligt strålende forfatterskab. Da serien nu er klar til at slutte, venter fans med ventet åndedrag på at se den sidste aflevering i denne rutsjebane -tur. Læs videre for at få alle detaljer om Angreb på Titan sæson 4 del 2.

Relateret: Bedste animerede tv -serier på Netflix lige nu

Hvor mange afsnit er i ‘Attack on Titan’ sæson 4 del 2?

angreb-på-titan-kolossalt-socialt

Showet har i øjeblikket 22 kapitler tilbage til tilpasning fra mangaen. Så selvom vi ikke har haft en officiel meddelelse om antallet af episoder Angreb på Titan Sæson 4 del 2, den vil sandsynligvis have omkring 10-16 afsnit. Vi har titlen til det første afsnit af del 2 (afsnit 76 i det samlede antal). Afsnittet får titlen “Danzai” på japansk, hvilket oversættes til “dom” eller “strafudmåling”.

Se traileren til ‘Attack on Titan’ Season 4 Part 2

Vi mangler endnu at se en ordentlig trailer til Angreb på Titan Sæson 4 del 2, men der er en kort teaser (uden undertekster), som du kan se her. Klippet viser en pige, der ligner, at hun bliver anklaget for noget, og derefter fortsætter med at vise den samme pige under vandet. Vi ser derefter en collage af klip fra showets tidligere afsnit og et skud af Eren, der står foran en underlig glødende træting (sandsynligvis noget at gøre med kanalerne, der binder alle ældre sammen). Teksten i teaseren oversættes til “Du må have ventet … hele tiden. Ventet 2.000 år … Bare til nogen.”

Det er muligt, at vi får nogle nye optagelser, når vi kommer tættere på showets udgivelsesdato. Se denne plads, fordi vi vil bringe dig traileren, så snart den er frigivet.

Hvornår får ‘Attack on Titan’ sæson 4 del 2 premiere?

Attack-on-Titan-Season-4-eren-1

Angreb på Titan sæson 4 del 2 har premiere på NHK General -kanalen i januar 2022. De nye afsnit vil også blive simulcastet med engelske undertekster. Premieren blev annonceret i slutningen af ​​en koncert, der fejrer showets musik. Det sidste afsnit af del 1 (der blev sendt den 2. maj 2021) havde afsløret udgivelsesvinduet som den “kommende vinter”. Funimation præciserede dette og bekræftede, at del 2 ville ankomme i udgivelsesvinduet Vinter 2022. Hvis du synes det er forvirrende, er anime -sæsonen Vinter 2022 fra januar til marts.

Relaterede:

‘Attack on Titan Final Season’ Trailer driller en krig for at afslutte alle krige – Se

Hvem er med i ‘Attack on Titan’ Season 4 Part 2’s Voice Cast?

angreb-på-titan-eren
Billede via Wit Studio, Funimation

Yuki Kaji overskrifter den japanske rollebesetning som stemmen til Eren Yeager. Andre medlemmer af den japanske stemme cast er Yui Ishikawa som Mikasa Ackerman, Marina Inoue som Armin Arlert, Yoshimasa Hosoya som Reiner Bruan, Takehito Koyasu som Zeke Yaeger, Hiroshi Kamiya som Levi Ackerman, Romi Park som Hange Zoe, Kisho Taniyama som Jean Kirschtein, Hiro Shimono som Conny Springer, Manami Numakura som Pieck Finger, Toshiki Masuda Galliard -grisen, Ayane Sakura som Gabi Braun, Natsuki Hanae som Falco Grice, Mitsuki Saiga som Yelena, Kensho Ono som Floch Forster, og Shiori Mikami som Historia Reiss.

Bryce Papenbrook stemmer Eren i den engelske dub. Resten af ​​den engelske rollebesætning inkluderer Trina Nishimura som Mikasa, Josh Grelle som Armin, Robert McCollum som Reiner, Jason Liebrecht som Zeke, Matthew Mercer som Levi Ackerman, Jessica Calvello som Hange, Mike McFarland som Jean, Clifford Chapin som Conny, Amber Lee Connors som Pieck, Kellen Goff grisen, Lindsay Seidel som Gabi, Bryson Baugus som Falco, Anairis Quinones som Yelena, Matt Shipman som Floch, og Bryn Apprill som Historie.

Hvem er hovedpersonerne i ‘Attack on Titan’ Season 4 Part 2?

angreb-på-titan-sæson-4-billede
Billede via Wit Studio, Funimation

Den primære karakter af Angreb på Titan er Eren Yeager. Da han var dreng, så Eren sin mor blive spist af en Titan og har siden lovet at ødelægge dem. Eren har magten i Attack Titan og Founding Titan, sidstnævnte er Titan, der kan styre alle de andre. I den sidste sæson har Eren ændret sig til en mere skurkagtig karakter og begået nogle virkelig forfærdelige grusomheder.

Mikasa Ackerman og Armin Arlert er Erens bedste venner. Mikasas forældre blev dræbt, da hun var ung af menneskesmuglere, og hun blev reddet af Eren. Siden da har hun været hans mest loyale ledsager. På deres egen måde er Mikasa og Eren forelskede, men det kompliceres af de stærke familiære følelser, de har for hinanden.

Armin er en af ​​de mest intelligente karakterer på showet. Eren, Armin og Mikasa har været venner siden de var børn. Armin er den nuværende Colossal Titan.

Zeke Yeager er Erens halvbror og Udyret Titan. Han er en snedig kriger, der først blev introduceret på siden af ​​Marley. Men i løbet af showet har Zeke manipuleret både Marley og Paradis i tjeneste for sine ultimative mål.

Reiner Braun er den pansrede Titan og en marleyansk kriger. Han infiltrerede Paradis Island sammen med Annie (den kvindelige Titan) og Bertholdt (den tidligere kolossale Titan). I årene siden er han blevet en ødelagt mand, der venter på hans død, men stadig kæmper videre til enden.

Levi Ackerman er en formidabel fighter og den stærkeste menneskelige kriger. Han har tidligere taget på egen hånd titaner, og han har et gensidigt had til Zeke.

De nyeste nøglepersoner i serien er Gabi og Falco. Begge disse unge krigere var under uddannelse til at erstatte Reiner, da Eren angreb Marley i sæson 4, del 1. De har en stærk rivalisering mellem dem, men de tager sig af hinanden. Gabi er Reiners fætter, og hun er ekstremt lidenskabelig. Men hun er blevet grundigt hjernevasket af Marley for at se alle ældre som intet andet end “ø -djævle”. Falco er den mere medfølende blandt de to, og han ser ud til at have følelser for Gabi. I slutningen af ​​sæson 4 del 1 var Falco i gang med at blive til en ren titan, så det ser ud til, at han måske bliver en særlig titan i del 2.

Selvom det er karaktererne med de største roller at spille, vil hver karakter i denne historie have noget at gøre, før vi når slutningen. Så rabat ikke nogen, ikke engang den komiske lettelse.

Hvad er musikken til ‘Attack on Titan’ sæson 4, del 2?

angreb-på-titan-billede
Billede via Wit Studio, Funimation

Åbning og afslutning temaer for Angreb på Titan sæson 4 del 2 er ikke blevet afsløret endnu. For del 1 var åbningstemasangen “My War” (Boku no Sensō) af Shinsei Kamattechan, og den endelige temasang var “Shock” (Shōgeki) af Yuko Ando.

Scoren for den sidste sæson er komponeret af Hiroyuki Sawano og Kohta Yamamoto, med Masafumi Mima fungerer som lyddirektør. Den sidste sæsons soundtrackalbum blev udgivet den 23. juni 2021. Hold øje med dette afsnit, for vi opdaterer det med musikken til sæson 4, del 2, efterhånden som det annonceres.

Relateret: ‘Attack on Titan’ Orchestra Concert til Stream Worldwide

Hvornår er ‘Attack on Titan’ Season 4 Part 2 Set?

angreb-på-titan-sæson-4
Billede via Wit Studio, Funimation

Angreb på Titan sæson 4, del 2 forventes at komme i gang med det samme, hvor del 1 slap. Der var et tidsspring mellem sæson 3 og sidste sæson, men det vil ikke være tilfældet mellem sæson 4 del 1 og del 2.

Hvad er historien om ‘Attack on Titan’, sæson 4, del 2?

angreb-på-titan-billede-1
Billede via Wit Studio, Funimation

Foran Angreb på Titan sæson 4 del 2, Eren og Zekes masterplan er blevet afsløret i al sin rædsel. De to halvbrødre agter at massestrilisere alle ældre, og fjerne truslen fra titanerne for altid. I løbet af denne tid planlægger de at bruge Rumlen som afskrækkende for at forhindre andre nationer i at blande sig. Det er i hvert fald det, der er blevet afsløret hidtil.

Eren er stadig noget af et wildcard. I betragtning af hvor uforudsigelig han er blevet, er der ingen, der fortæller, om han faktisk mener at følge planen igennem. Og hvis du har fulgt med i mangaen, ville du vide, at Eren har et trick i sidste øjeblik i ærmet, hvilket vil få nogle ødelæggende konsekvenser. Det er alt, hvad vi kan sige om denne sag uden at give nogle store spoilere.

Sidste gang vi så Zeke, var han på vej til at dø og blev reddet af en ren titan. Hvis han skulle dø, ville hele planen falde fra hinanden og ældrenes fremtid ville være sikker. Men i betragtning af hvor vigtig Zeke er for historien, virker det usandsynligt, at han ville gå ud uden noget stort.

Uanset hvad der kan ske med de to brødre, er der ikke meget tid til dawdling. Det sidste afsnit af Angreb på Titan Sæson 4 Del 1 sluttede med at marleyanerne nærmede sig Paradis. Reiner står klar til at møde Eren, og der er en meget god chance for, at den pansrede Titan kommer til at falde før Attack Titan. Hvis Eren endelig formår at forbruge den pansrede Titan, ville den ekstra kraft gøre ham praktisk talt ustoppelig. Medmindre de resterende Titans slår sig sammen for at stoppe ham, altså.

Gennem alt dette er der altid spørgsmålet om, hvad der vil ske med Gabi og Falco. Det er stærkt antydet, at en af ​​dem måske snart bliver en Special Titan, hvilket helt sikkert ville sende historien i en helt anden retning. Falco vil sandsynligvis være den første, siden han blev forvandlet til en ren Titan, da vi så ham sidst. Og selvom de måske stadig er børn, har disse to krigere allerede vist sig at være en kraft at regne med.

I sidste ende vil det hele komme ned til Eren, Mikasa og Armin, ligesom det altid har gjort. Eren har fremmedgjort sine to bedste venner nu, hvilket kan være en del af en anden plan. Helt ærligt er det ret smertefuldt at se ham knuse deres hjerter, som han gør lige nu, og vi håber, at der er mere i Erens plan end folkedrab og følelsesmæssig tortur. Men mellem dem to har Mikasa og Armin bestemt dygtighed og magt til at tage Eren ned, hvis det kommer til det.

Vil Eren Yeager forløse sig selv? Vil Marley endelig udslette ældrene, eller vil Paradis sejre over for alle kræfterne, der søger deres ødelæggelse? Vi må bare vente og se.

Fortsæt med at læse: Netflix laver ‘Grimm’s Fairy Tales’ anime med ‘Attack on Titan’, ‘Cardcaptor Sakura’ Teams

Jake-Gyllenhaal-Antoine-Fuqua-Interview den skyldige sociale
Jake Gyllenhaal og Antoine Fuqua om ‘The Guilty’ og hvad de begge lærte om 911 operatører og callcentre

Gyllenhaal nedbryder også, hvordan han forbereder sig på at filme en meget følelsesladet scene.

Læs Næste


Om forfatteren

Give a Comment