Dominique Thorne Debut i Black Panther 2 | MCUTimes

Dominique Thorne Debut i Black Panther 2

En obsidiansk panterstatue ser ud, mens skibe flyver over hovedstaden Wakanda, Birnin Zana, i Marvels Black Panther -film.

Wakanda byder en anden helt velkommen i folden.
Billede: Marvel Studios

Barbara Broccoli lukker ideen om James ned Bånd gør springet til tv. Oscar Isaac driller hvad Marvel er Moon Knight serie bringer til superheltebordet. Lyt til igen Halloween dræber‘lydspor. Plus, hvad der sker The Walking Dead, og nyt udseende bag kulisserne på slik mand. Spoilere, væk!

Billede til artiklen med titlen Black Panther: Wakanda Forever Will Introducer a Marvel Hero to MCU

Black Panther: Wakanda Forever

Kevin Feige afslørede, at Dominique Thorne får sin debut som Riri Williams i Wakanda Forever forud for sin Disney+ -serie, Ironheart.

Vi skyder Black Panther: Wakanda Forever, lige nu og karakteren af ​​Riri Williams, vil du møde ind Black Panther 2 først. Hun begyndte at skyde, tror jeg, i denne uge før hende Ironheart serie.

[[Tegneserie]


Shang-Chi og Legenden om de ti ringe

I mellemtiden taler med Underholdning i aften ved filmens premiere på den røde løber bekræftede Sir Ben Kingsley, at han gentog sin rolle som Trevor Slattery i Shang-Chi og Legenden om de ti ringe.

Som du lige så, talte jeg med Kevin Feige, og takket være Kevin og Robert Downey Jr. og Drew Pearce og Shane Black er jeg med i denne film, og jeg er medlem af Marvel -familien, fordi de er velkomne på Iron Man 3 var så forbløffende og generøs, at jeg stadig er sammen med Marvel igen. Og jeg er glad for at være her!


Evigheder

Her er en ny plakat til kommende Marvel -film det er flere kreditter, end det er noget andet.

Billede til artiklen med titlen Black Panther: Wakanda Forever Will Introducer a Marvel Hero to MCU

Foto: Disney


Ondartet

Total film (via Spil Radar) har også et nyt billede af Annabelle Wallis hos James Wan Ondartet.

Billede til artiklen med titlen Black Panther: Wakanda Forever Will Introducer a Marvel Hero to MCU

Foto: Warner Bros.


slik mand

En ny slik mand klipreferencer Virginia Madsens karakter, Helen Lyle.

I mellemtiden diskuterer en ny featurette det kunstværk, der ses i hele filmen.


Halloween dræber

Sacred Bones Records har udgivet en teaser -trailer til John Carpenter’s Halloween dræber score.


Martyrsbane

Shudder har også frigivet en trailer til Martyrsbane, om en lille pige besøgt hver nat af et spøgelse.


James Bond

Under et interview med Total Film for nylig (via Spil Radar), lukkede producenten Barbara Broccoli tanken om, at der nogensinde ville være en James Bond -tv -serie.

Vi laver film. Vi laver film til biografen. Det er, hvad vi gør.


Moon Knight

I et andet nyligt interview med Total Film (igen, via Spil Radar), Udtalte Oscar Isaac spændende Moon Knight serien “følger ikke den samme logik i, hvad en masse superheltefilm laver.”

Det handler ikke så meget om genrens ting. Det er menneskene. Og er der plads til at gøre noget interessant i det? Og nogle gange er der, og du tror, ​​der vil være. Og nogle gange viser det sig, at der ikke er det. Så med dette – jeg elsker de involverede mennesker. Jeg troede, at der var en utrolig usædvanlig historie at fortælle inden for verden af, du ved, superhelte -sproget. Men vi laver noget, der er ganske anderledes, og som ikke følger det samme … ikke nødvendigvis engang logik i, hvad en masse superheltefilm gør. Jeg tror på grund af det, at jeg lige har fundet en mulighed for at gøre noget, som jeg slet ikke har gjort endnu, og til at have meget kreativt samarbejde med resten af ​​de mennesker, der gør det.


Shining Vale

Blodig-modbydeligt har vores første kig på Courtney Cox i det kommende Shining Vale serie på Starz.

Billede til artiklen med titlen Black Panther: Wakanda Forever Will Introducer a Marvel Hero to MCU

Foto: Starz

Billede til artiklen med titlen Black Panther: Wakanda Forever Will Introducer a Marvel Hero to MCU

Foto: Starz

Billede til artiklen med titlen Black Panther: Wakanda Forever Will Introducer a Marvel Hero to MCU

Foto: Starz

Billede til artiklen med titlen Black Panther: Wakanda Forever Will Introducer a Marvel Hero to MCU

Foto: Starz


The Walking Dead

Spoiler TV har synopser for sekund, tredje, og fjerde afsnit af The Walking Deadsidste sæson.

Acheron, del 2

Maggies team rejser via metrotunnel; Yumiko søger hurtigere behandling i Commonwealth.

Jagtet

Magna og Kelly forsøger at fange heste; Judith og Gracie klarer, at deres forældre forlader.

Rendition

Daryl og Dog bliver fanget af Reapers og bliver ført til Meridian og får forbindelse igen med nogen.

FX har også frigivet de kedelige første fem minutter af sæsonpremieren.


Super pige

Supergirl beskytter lavindkomst boliger i synopsis for “Still I Rise”, der sendes 7. september.

NIA ANVENDER TID MED HENNE MOR – Supergirl (Melissa Benoist) griber ind, da en bygning i Heights, der var afsat til lavindkomstboliger, pludselig er i fare for at blive solgt til et større selskab. Supergirl rekrutterer Orlando (gæstestjernen Jhaleil Swaby) for at hjælpe hende med at vinde over byen, men det går galt, når Nyxly (Peta Sergeant) dukker op. I mellemtiden træner Nia (Nicole Maines) med sin mor (gæstestjerne Kate Burton). Episoden blev instrueret af Jesse Warn med historie af Jess Kardos og teleplay af Nicki Holcomb & Jen Troy (#610). Original airdate 9/7/2021.

[[Spoiler TV]


Legends of Tomorrow

Behrad “kommer med en interessant plan” for at besejre Bishop i synopsis for “The Fungus Amongus” – sæsonens seks finale af Legends of Tomorrow.

SÆSON FINALE – Når Sara (Caity Lotz) indser Bishop’s (gæstestjerne Raffi Barsoumian) plan, overbeviser Ava (Jes Macallan) Sara om at tillade legenderne at gøre undtagelse fra reglerne for at hjælpe med at kæmpe tilbage. Behrad (Shayan Sobhian) kommer med en interessant plan, der gør det muligt for Sara at komme i kontakt med en gammel ven. I mellemtiden tager Sara og Ava midt i en kamp en vigtig beslutning, men har brug for hjælp fra holdet til at trække det ud. Dominic Purcell, Nick Zano, Tala Ashe, Matt Ryan, Olivia Swann, Adam Tsekham og Lisseth Chavez spiller også hovedrollerne. David Geddes instruerede afsnittet skrevet af Keto Shimizu & James Eagan (615). Original airdate 9/5/2021.

[[Spoiler TV]


Roswell, New Mexico

Heather Hemmens instruerer “Goodnight Elizabeth” – afsnittet 6. september af Roswell, New Mexico.

HEATHER HEMMENS DIRECTS – Liz’s (Jeanine Mason) plan går ikke som forventet og bringer sig selv, Isobel (Lily Cowles) og Michael (Michael Vlamis) i fare. I mellemtiden betroer Eduardo (gæstestjerne David DeSantos) Alex (Tyler Blackburn). Medvirker også Nathan Dean, Michael Trevino, Heather Hemmens og Amber Midthunder. Episoden blev instrueret af Heather Hemmens og skrevet af Kristen Haynes & Christopher Hollier (#307). Original airdate 9/6/2021.

[[Spoiler TV]


Spøgelser

Endelig, Zombie‘s Rose McIver flytter ind i et hjemsøgt hus i det første tv -sted for CBS ‘nye komedieserie, Spøgelser, premiere 7. oktober.


Bannerkunst af Jim Cook

Disclaimers for mcutimes.com

All the information on this website - https://mcutimes.com - is published in good faith and for general information purpose only. mcutimes.com does not make any warranties about the completeness, reliability, and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (mcutimes.com), is strictly at your own risk. mcutimes.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.

Leave a Comment