Dow Jones Futures: Market Rally Near Highs, Square Gates Huge Deal; Li -bilsalg skyder op med Tesla -konkurrenter på tryk | MCUTimes

Dow Jones Futures: Market Rally Near Highs, Square Gates Huge Deal; Li -bilsalg skyder op med Tesla -konkurrenter på tryk

Dow Jones -futures steg beskedent søndag aften sammen med S&P 500 -futures og Nasdaq -futures. Aktiemarkedet rally holdt nær højder i sidste uge med en række ledere blinkende købsmuligheder.
xFirkant (SQ) annoncerede et større opkøb og frigav blowout -indtjening. Li Auto rapporterede boomende juli salg med Nio (NIO), Xpeng og Teslas andre Kina EV -rivaler er i fokus.

Firkantet Overtagelse, Indtjening

Square indvilligede i at betale 29 milliarder dollar for Afterpay, en australsk fintech med speciale i køb nu/betal senere tjenester. Den digitale betalingsleder offentliggjorde også Q2 -resultater forud for torsdagens planlagte dato. Kvadratindtjeningen pr. Aktie steg 266% til 66 cent med en omsætning på 266% til 4,68 milliarder dollar. Analytikere forventede en EPS på 30 cent på et salg på 5,03 milliarder dollar.

Square-aktien faldt 6,3% i sidste uge til 247,26, under et købspunkt på 254,88 kop-med-håndtag.

Li Auto (VED) rapporterede søndag juli -leverancer på 8.589, en stigning på 251% i forhold til et år tidligere. Kinesiske elbilproducenter Nio, Xpeng (XPEV), og BYD Co. (JEG VIL) er sat til at frigive salget i juli inden for de næste par dage. Tesla (TSLA) Kinas salg til juli kommer ikke i mindst en uge mere. Tesla har foretaget en række tiltag i Kina, herunder eksport, billigere varianter og direkte prisnedsættelser.

Kinesiske EV-producenter forsøger at opretholde en hurtig vækst blandt chipmangel og andre forsyningskædeproblemer, der plager bilindustrien. Imens er aktier i Kina kommet under hårdt pres, da Beijing har slået ned på den private industri, herunder amerikanske børsnoterede kinesiske virksomheder, internet- og forbrugerdatatunge virksomheder og mere.

Hidtil har Kina ikke slået hårdt ned på bilproducenter eller EV -producenter specifikt. Men risikoen er der altid. Flere amerikanske investorer kan helt styre uden om kinesiske aktier, mens andre vil være ekstremt forsigtige.


Tid på markedet med IBD’s ETF -markedsstrategi


Salget af elbiler i Kina kommer blandt tegn på et langsommere kinesisk økonomisk opsving. Kinas officielle fremstillingsindeks faldt 0,5 point i juli til 50,4, det svageste siden februar 2020 og under visninger for 50,8. Ikke -fremstillingsindekset faldt 0,2 point til 53,3, i overensstemmelse med estimater.

Nio-aktier, Xpeng, Li Auto og BYD Co. samlede alle i sidste uge op igen over nøgleniveauer blandt tegn på, at Kina ønskede at standse det bredere salg i kinesiske aktier. BYD -aktier rydde uden tvivl en aggressiv post og er tæt på et legitimt købspunkt.

Tesla -aktien steg også i sidste uge fra nøglesupport og blinkede en aggressiv post over en trendlinje.

Tesla lager er på SwingTrader. Nio, BYD og Li Auto lager er på IBD’er Fem bedste kinesiske aktier at købe og se.

Dow Jones Futures i dag

Dow Jones -futures steg 0,4% i forhold til dagsværdi. S&P 500 futures steg 0,4% og Nasdaq 100 futures steg 0,4%.

Den endelige tekst til den topartige infrastrukturregning, med omkring 550 milliarder dollars i nye udgifter over flere år, kunne være klar senest søndag aften med en senatafstemning senere på ugen. Parlamentet forventes ikke at stemme om lovgivningen, før der er enighed om en kæmpe udgift på 3,5 billioner dollars.

Et nationalt udsættelsesforbud, der blev pålagt under pandemien, udløb lørdag. Det kan anspore tvangsauktioner og fraflytninger samt reducere forbrugernes udgifter uden for boliger. Det kan anspore flere jobsøgende.

Husk at natten over handling i Dow futures og andre steder oversætter ikke nødvendigvis til egentlig handel i den næste almindelige aktiemarked session.


Deltag i IBD -eksperter, når de analyserer aktier, der kan fungere i aktiemarkedsrallyet på IBD Live


Nyheder om coronavirus

Coronavirus -tilfælde på verdensplan nåede 198,94 millioner. Covid-19 dødsfald toppede 4,23 millioner.

Coronavirus -tilfælde i USA har ramt 35,76 millioner med dødsfald over 629.000.

Aktiemarkedsmøde

Dow Jones Industrial Average og S&P 500 -indekset faldt 0,4% i sidste uges aktiemarkedshandel. Nasdaq -sammensætningen faldt med 1,1%. Small-cap Russell 2000 steg 0,7%, men ramte modstand nær sin 50-dages linje.

Mens software stoppede i sidste uge, og der var nogle højt profilerede indtjeningsblæsninger, udvidede markedsledelsen sig med stærk indsats inden for chips, stål og husbyggere.

Blandt bedste ETF’er, Innovator IBD 50 ETF (FFTY) opgav 1,25% i sidste uge, mens Innovator IBD Breakout Opportunities ETF (BOUT) faldt 0,6%. IShares Expanded Tech-Software Sector ETF (IGV) sank 1,1%. VanEck Vectors Semiconductor ETF (SMH) opnåede 2,3%med AMD (AMD), Qualcomm (QCOM) og BROKKE SIG (KLAC) alle indtjeningsvindere.

SPDR S&P Metals & Mining ETF (XME) steg 7% i sidste uge, mens Global X US Infrastructure Development ETF (PAVE) opnåede 2,4%. US Global Jets ETF (JETS) faldt med 0,5%, mens SPDR S&P Homebuilders ETF (XHB) steg 1,5%. Energy Select SPDR ETF (XLE) steg 1,8% og Financial Select SPDR ETF (XLF) steg 0,8%.

Afspejler mere spekulative historieaktier, ARK Innovation ETF (ARKK) gled 2%og trak sig tilbage under sin 200-dages linje fredag. ARK Genomics ETF (ARKG) tabte 1,5%og sluttede ugen under sine 50 dage, hvilket er under sine 200 dage. Tesla -aktien er den øverste besiddelse på tværs af ARK Invest ETF’erne.


Fem bedste kinesiske aktier: Kun en er i nærheden af ​​et købspunkt


Kina EV salg

Li Auto rapporterede søndag, at salget i juli kom på 8.529, en stigning på 251% i forhold til juli 2020 og 11,4% i forhold til juni. Hidtil i år har Li Auto leveret 38.473 Li One SUV’er. Li One er en hybrid, med en lille gasmotor som rækkeviddeforlænger.

Nio og Xpeng rapporterer salget i juli i løbet af den næste dag eller to, måske inden mandagens åbning. BYD er på tryk en gang i denne uge. Alle fire bilproducenter nød et højere salg i 2. kvartal vs.

Hidtil har Beijing ikke målrettet EV -producenter eller bilproducenter generelt. Det kan se på autosektoren – især elbiler – som en strategisk industri. Kina vil måske beskytte lokale EV -producenter, når de forsøger at blive rigtige bilindustriudfordrere.

Så det er ikke overraskende, at EV -producenter er stærkt repræsenteret om bedste kinesiske til aktier at se lige nu. Men risiciene er altid til stede for kinesiske aktier. Efterhånden som EV og andre bilproducenter udvider førerassistentsystemer, kan deres øgede forbrugerdata anspore til mere tilsyn og kontrol fra den kinesiske regering.

Kina EV -aktierne har holdt sig bedre end kinesiske aktier generelt, selvom de alle stod over for nogle store fald i slutningen af ​​juli. Alle forsøger at arbejde sig tilbage efter at være faldet 50% fra højder.

Nio lager steg tilbage i sidste uge for at lukke op for 1,6%og genvinder blot sine 50-dages og 200-dages glidende gennemsnit. XPEV -aktien tabte 1,15% for ugen, men kom også tilbage over disse nøgleniveauer. Li Auto -aktien steg med 10,3% for ugen.

I mellemtiden er der mange andre EV -startups, der ikke handler i USA, men også viser en enorm vækst. Hozon rapporterede 6.011 EV -leverancer i juli, en stigning på 392% i forhold til et år tidligere. Leap Motor leverede 4.404 biler, en stigning på 666%.

EV -aktier i Kina

Nio, Li Auto og Xpeng lager har alle håndtag-lignende formationer, med deres lagre tæt på at bryde nedtendenser i deres håndtag. Men de flygtige “håndtag” er for lave i meget dybe baser til at være ordentlige. At købe en pengetabende kinesisk aktie fra en trendlinje inden for et for lavt håndtag inden for en for dyb base, tilføjer risiko på risiko på risiko.

Men disse “håndtag” kunne blive til korte baser inden for den større konsolidering og tilbyde et noget mere sikkert mønster.

WORLD Stock

I modsætning til sine start-rivaler er BYD rentabel og meget større og sælger EV-biler og busser samt hybrider, gasdrevne køretøjer og er en stor batteriproducent. BYD solgte 54.841 helelektriske biler i 2. kvartal, ikke langt under Teslas 61.745. Den kinesiske EV -producent solgte 99.828 nye energikøretøjer, som også omfatter hybrider og erhvervskøretøjer.

BYD-aktien, der aldrig underbøjede sin 200-dages linje, sprang 7% i anden uge i træk og lukkede fredag ​​klokken 30.81. Det har allerede brudt en nedadgående trend i et håndtag, med et 31.40 officielt købspunkt. BYD -aktiebasen er 52% dyb, hvilket er mindre end ideelt, men bedre end dets rivaler i Kina. Håndtagets midtpunkt er over basens midtpunkt.

Men det kunne stadig være bedre, hvis BYD -aktien kunne holde i sit sortiment i endnu en uge og gøre håndtaget til en kort base.

Nio -aktier og Xpeng har to noteringer i USA og Hong Kong. Den amerikanske børsnoterede Li Auto bevæger sig mod en notering i Hong Kong. BYD -aktien er noteret i Hong Kong og handler i håndkøb i USA


Hvorfor dette IBD -værktøj forenkler Searkap Til topaktier


Tesla Kina skift

Tesla Kina -salget faldt 16% i 2. kvartal i forhold til Q1, selvom Model Y -produktionen fortsatte med at stige. Er dette et tegn på svag efterspørgsel? Det er svært at være endegyldig. Chipmangel og andre forsyningskædeproblemer kan tage en vejafgang med Tesla, som med Nio og bilproducenter generelt.

Tesla eksporterer mere og mere af sin produktion i Shanghai, mest til Europa. Fra og med 3. kvartal vil det omfatte made-in-China Model Y-eksport til Europa, det sidste store marked for crossover. Så i teorien kan der være masser af lokal efterspørgsel, Tesla stiller bare ikke udbuddet til rådighed.

Det kan især være sandt i juli, da Tesla eksporterer meget tidligt i kvartalet.

Alligevel er det ikke et godt tegn at eksportere Tesla Model Y cirka seks måneder efter, at lokale leverancer begyndte. Tesla har også introduceret en meget billigere model Y-variant med lavere rækkevidde, en anden indikation på flagende efterspørgsel. Tesla sænkede i sidste uge også den lokale pris på den made-in-China Model 3 med omkring $ 2.400, selvom en kæmpe andel af produktionen allerede gik til Kina. Det er i modsætning til USA, hvor Tesla flere gange har hævet priserne på Model 3 og Model Y midt i den større mangel på nye biler.

Husk, at Tesla Berlin -fabrikken snart er i drift. EV-giganten siger, at den vil begynde produktionen ved årets udgang, selvom det kan glide til begyndelsen af ​​2022. Under alle omstændigheder vil Shanghais hovedeksportmarked i den nærmeste fremtid lukke, hvilket rejser et stort spørgsmål om, hvorvidt lokal efterspørgsel kan absorbere næsten alt af sin produktion.

Tesla lager

Tesla rapporterede en bedre indtjening end forventet mandag, men forsinkede også Semi til 2022 og foreslog, at Cybertruck heller ikke ville blive produceret før i 2022. Det indikerede også, at de 4680 battericeller-nøglen til Semi og Cybertruck især-er ikke klar til masseproduktion.

Tesla -aktien faldt oprindeligt efter indtjening, men fandt støtte til vigtige glidende gennemsnit. Torsdag sprang TSLA -aktien 4,7%, og toppede bare en trendlinje, der går tilbage til januarhøjden på 900,40. Fredag ​​steg aktierne 1,45% til 687,20. Investorer kunne også bruge 700,10, lige over kortsigtede højder, som en anden tidlig post.

Market Rally -analyse

Aktiemarkedsrallyet havde en generelt positiv uge. Dow Jones og S&P 500 faldt knap fra rekordhøjder. Nasdaq trak sig lidt mere tilbage, men kun til sit glidende gennemsnit på 21 dage. Nasdaq, selv big-cap Nasdaq 100, ser ikke tæt på udvidet lige nu.

I mellemtiden forbedrede markedsbredden sig en smule i sidste uge, selvom den stadig er tæt på 2021 lavpunkter.

Det bedste tegn på markedsmødet kom i førende aktier. Ja, Amazon.com (AMZN) og PayPal (PYPL) tumlede på indtjeningen, men der er også masser af indtjeningsvindere. Endnu et parti kvalitetsaktier brød ud eller blinkede købsignaler, herunder nogle stål- og husnavne. Software navne afkølet i sidste uge, men ser stadig stærke ud.

Hvad skal jeg gøre nu

Teknologisk indtjening på billioner dollar er i bøgerne, men hundredvis af virksomheder rapporterer i denne uge, herunder snesevis af højt vurderede aktier. Vær opmærksom på lektioner fra Amazon -indtjening. Hvis du har aktier med ringe eller ingen gevinst på vej mod indtjening, har du en stor beslutning at tage. IBD anbefaler generelt at have en anstændig pude til at holde på en position i indtjening. Denne pude afhænger af din risikotolerance, størrelsen af ​​din position og din overbevisning i aktien.

Hold også øje med watchlists -aktier i nærheden af ​​købspunkter med indtjening på tryk. Det kan tilbyde nye købsmuligheder i de kommende dage.

Føl ikke behovet for at være for aggressiv. Det er et bekræftet aktiemarkedsmøde, men det er bestemt ikke 2020s gale tyr.

Læs Det store billede hver dag for at forblive synkroniseret med markedsretningen og førende aktier og sektorer.

Følg venligst Ed Carson på Twitter kl @IBD_ECarson for aktiemarkedsopdateringer og mere.

DU VIL MÅSKE OGSÅ SYNTES OM:

Fang det næste store vindende lager med MarketSmith

Bedste vækstaktier at købe og se

IBD Digital: Lås IBD’s Premium Stock Lister, værktøjer og analyser op i dag

IBD’s Leaderboard fylder 10! Fejr med os

Disclaimers for mcutimes.com

All the information on this website - https://mcutimes.com - is published in good faith and for general information purpose only. mcutimes.com does not make any warranties about the completeness, reliability, and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (mcutimes.com), is strictly at your own risk. mcutimes.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.

Leave a Comment