Fuld ICU'er skaber en farlig ER -efterslæb og tvinger hospitaler til at annullere operationer | MCUTimes

Fuld ICU’er skaber en farlig ER -efterslæb og tvinger hospitaler til at annullere operationer

MountainView Hospital, hvor han efter planen skulle have sin procedure i sidste uge, har sat alle operationer, der kræver en overnatning, på hold, da antallet af Covid-19 sager og hospitalsindlæggelser stiger, ifølge en erklæring fra talsmand Jennifer McDonnell.

“Jeg får ingen behandling, så på en given dag kan det spredes til en anden del af min krop, eller det kan vokse og forårsage et meget større problem,” sagde Kagan til CNN’s Brianna Keilar tirsdag. “Jeg lever bare med en tidsbombe, og jeg lader den bare tikke i bund og grund.”

Da antallet af Covid-19-sager stiger i hele USA og mange uvaccinerede amerikanere, der bliver syge, er antallet af ledige hospitals senge faldet i dele af landet. Nogle hospitaler rapporterer nu, at deres intensivafdelinger, som normalt er forbeholdt de mest kritisk syge patienter, er fulde – en grum virkelighed, der tvinger sundhedsledere til at træffe hårde beslutninger, hvad enten det er at omdirigere nye patienter til andre faciliteter, aflyse operationer eller skabe midlertidige ICU -senge midt på skadestuer.

“Det er et mareridt,” sagde Dr. Teri Dyess, direktør for hospitalsmedicin på St. Dominic Hospital i Jackson, Mississippi. “Vi har fået folk til at køre her (fra) tre timer væk til deres planlagte operation, og vi har ingen senge at lægge dem i, efter at de er opereret.”

Mississippi slog sin indlæggelsesrekord på Covid-19 torsdag, med mere end 1.490 patienter på landsplan, ifølge statslige data. Cirka 388 af dem er på ICU’er. En dag tidligere advarede statsepidemiolog Dr. Paul Byers, at den minimale tilgængelige ICU -kapacitet betød, at snesevis af patienter venter på skadestuer for en ICU -seng. Mississippianere bør ikke blive overrasket, hvis de bliver syge og ender på et hospital 200 miles væk, fordi det er den eneste facilitet med tilgængelighed, tilføjede sundhedsofficer Dr. Thomas Dobbs.

Hospitaler opretter provisoriske intensivafdelinger

På Jacksons Mississippi Baptist Medical Center sagde lungelægen Dr. Maria Rappai onsdag, at der er cirka 18 ventilerede Covid-19-patienter på hospitalets ICU, og “vi har flere på skadestuen”, der venter på at gå på intensiv behandling. Deres ICU får normalt patienter fra hele staten, der kan have lungebetændelse eller sepsis, eller som har fået hjerteanfald og har brug for tjenester såsom livsstøtte.

De har så mange ICU -patienter, at deres skadestue nu fungerer som en intensiv afdeling, sagde Rappai.

“Vi bruger muligvis et ER -værelse som en ICU, som derefter forsinker den person, der kommer til skadestuen med en brækket arm, fordi du skal vente med at komme ind i et værelse for at blive set,” sagde Rappai. “Det er en hård situation.”

På det nærliggende hospital, hvor Dyess arbejder – hvor intensivafdelingen normalt behandler komplicerede slagtilfælde patienter fra hele staten – spilder ICU -patienter også over på skadestuen. For at holde flere ICU -senge til rådighed har hospitalet været nødt til at afslutte operationer, der kræver overnatning, herunder hofte- og knæoperationer for patienter, der er “stærkt forkrøblede med gigtbetændelser,” sagde hun.

“En af vores kardiologer kunne ikke engang få en af ​​sine egne patienter hertil, der fik et hjerteanfald. De måtte sende ham til et andet hospital, der kunne tage ham,” sagde Dyess.

Baby pige med Covid-19 luftede 150 miles på grund af mangel på hospitalsseng i Houston

Denne uge havde hospitalet ikke plads til at rumme en kræftpatient, der havde brug for behandling, der krævede en overnatning, sagde Dyess. Patienten, desperat efter endelig at få proceduren, fortalte hospitalets embedsmænd, at han ville ligge på gulvet, hvis han måtte, sagde Dyess.

Hospitaler i hele landet står over for lignende problemer: I North Carolina, sundhedsembedsmænd annonceret tirsdag staten havde set sit største enkeltdags-spring i ICU-indlæggelser siden pandemiens start-og Covid-19 ICU-patienter udgjorde mere end en fjerdedel af indlagte Covid-19-patienter i staten.

“Disse høje niveauer af COVID-relaterede indlæggelser bringer vores hospitalers evne til at yde den nødvendige pleje i vores lokalsamfund,” sagde Kody Kinsley, chefsekretær for sundhed ved statens Department of Health and Human Services, i en erklæring. Langt de fleste af disse patienter, tilføjede Kinsley, er uvaccinerede.

' Dit barn venter på, at et andet barn dør. '  Midt i stigningen i Covid-19 har Dallas County ingen pædiatriske ICU-senge tilbage, siger amtsdommer

I Nashville, Tennessee, var Vanderbilt University Medical Centers voksenhospital og akutafdeling “fuldstændig fulde”, sagde centret fredag ​​og tilføjede, at det begrænsede valgfrie tilfælde og faldende overførsler fra mange hospitaler.

Dallas County, Texas, sagde dommer Clay Jenkins fredag, at der var “nul ICU senge tilbage til børn. “

“Det betyder, at hvis dit barn er i et bilvrak, hvis dit barn har en medfødt hjertefejl eller noget og har brug for en ICU -seng, eller mere sandsynligt, hvis de har Covid og har brug for en ICU -seng, har vi ikke en. Dit barn vil vent på, at et andet barn skal dø, “sagde Jenkins.

Fuld ICU’er skaber en farlig ER -efterslæb

De provisoriske ICU -senge i ER’er bidrager til et efterslæb og tilføjer timer til ventetider for patienter.

Forældre og børnelæger vokser utålmodige efter en Covid-19-vaccine til yngre børn

“Ventetiderne har været op til 12 timer for patienterne til at se læger og få pleje på skadestuen,” sagde Dr. Alan Brown, cheflægen ved Southeast Georgia Health System, i statens sydlige kysthjørne. “Vores evne til at tage sig af patienter, der er syge af andre ting end Covid, hindres virkelig af, at vi er så overvældede.”

Hospitalet rapporterede mere end 130 Covid-19-patienter onsdag ifølge Brown-langt højere end dets tidligere rekord på 98 patienter under den tidligere stigning. Han sagde, at hospitalsembedsmænd ikke snart tror, ​​at de nærmer sig deres højdepunkt.

Hospitalets ICU ville normalt behandle patienter med sepsis, hjertesvigt eller hjerteanfald eller kirurgiske patienter, sagde Brown. Men Covid-19-patienter-hvoraf mere end 90% er uvaccinerede, sagde han-nu langt større end andre tilfælde, tilføjede han. Valgfaglige operationer og endoskopier er blevet aflyst, tilføjede han, for at få plads og trække mere personale mod patienter med virussen.

“Vi havde desperat brug for sygeplejestøtten, fordi vores ICU’er er så oversvømmet af kritisk syge Covid -patienter,” sagde Brown.

' Jeg er bange for det, der kommer ': Texas-embedsmænd kæmper til personalehospitaler, da stigningen i Covid-19 fortsætter

“Det er virkelig bare ved at briste i sømmene,” sagde han.

Meddelelse om et maskemandat, der trådte i kraft fredag, sagde Oregon -guvernør Kate Brown tidligere på ugen at indlæggelser på Covid-19 var “rekordhøje”, og ICU-senge i hele landet var 90% fulde.

“Nogle af vores hospitalsregioner har færre end fem ICU -senge til rådighed for at starte dagen,” sagde hun. “Uden sikkerhedsforanstaltninger kunne vi være op til 500 bemandede hospitals senge, der mangler det, vi har brug for til at behandle patienter inden september, og det er patienter, der kommer ind på hospitalet af en eller anden grund: Covid, et hjerteanfald eller en bilulykke.”

Fredag ​​meddelte Brown, at staten vil begynde at indsætte op til 1.500 medlemmer af Oregon National Guard i næste uge for at støtte hospitaler, der beskæftiger sig med en stigning i Covid-19-patienter.

Ambulancer venter uden for hospitaler

I nogle dele af USA er efterslæbet fra ICU’er så dårligt, at ambulancer står i kø uden for faciliteter.

“Du har en ambulance, der vil bringe en Covid -patient ind eller en anden medicinsk nødsituation, og hvis de ikke har ICU -plads, skal de vente,” sagde Arkansas -guvernør Asa Hutchinson på et pressemøde tirsdag. Blot en dag tidligere rapporterede staten, at kun otte ICU -senge var tilgængelige. “Og det er problemet, for hvis en ambulance venter i fire eller fem timer på, at der er plads til at frigøre, så kan de ikke reagere på andre nødsituationer. Så alt, hvad du kan gøre, er at vente, indtil en seng bliver ledig.”

Mens medicinsk personale vil tage sig af patienter, sagde Hutchinson, ville plejeniveauet ikke være det samme som en ICU, der normalt har mere specialiseret udstyr og sygeplejersker, der plejer patienter oftere.

I Houston sagde brandmandschef Samuel Peña, at flaskehalsen, der blev skabt ved at fylde hospitaler, forværrer problemet med tilgængelighed for ambulancer, hvilket igen “skaber risici for forsinkelser i beredskabet til det næste opkald i vores samfund.”

Hvad er der i et navn?  Udtrykket ' gennembrud infektion '  rejser tvivl om vacciner, men det bør ikke

“At have vores ambulancebesætninger venter mere end en time i visse tilfælde på at overføre deres patienter til (ER) personalet reducerer tilgængeligheden af ​​enheder i systemet,” sagde Peña til CNN i en e -mail. “I et EMS -system, der er så travlt som Houstons, vil tilbageholdelse af EMS -besætninger på hospitalerne resultere i øgede svartider for hele systemet.”

Chefen fortalte CNN -tilknyttet KTRK der var en patient på en båre i en ambulance i mere end fem timer og ventede på en hospitalsseng. Han fortalte CNN, at patienten var en mand i 60erne i stabil tilstand.
Der var omkring 321 tilgængelige ICU -senge i delstaten Texas – som har en befolkning på næsten 29 millioner – torsdag, ifølge statens data. Trauma Service Area, som omfatter hovedstadsområdet Houston sammen med Austin, Colorado, Fort Bend, Matagorda, Montgomery, Walker, Waller og Wharton amter, havde 50 ledige ICU -senge pr. Torsdag for at betjene en befolkning på mere end 6 millioner mennesker , viser statens data.

Personalet er strakt tyndt

For mange hospitaler har den største bekymring været ikke at have nok personale til at passe patienter på ICU.

“Den virkelige udfordring er IKKE de fysiske senge,” skrev Mississippi -guvernør Tate Reeves i et Facebook -opslag på onsdag. “Udfordringen er, at vores hospitaler muligvis ikke har et tilstrækkeligt antal sundhedspersonale (læger, sygeplejersker, åndedrætsterapeuter osv.) Til at betjene disse senge.”

Staten har mistet næsten 2.000 sygeplejersker i løbet af det sidste år, tilføjede guvernøren.

Nogle patienter på ICU kræver ofte en sygeplejerskes konstante opmærksomhed, sagde Dyess på St. Dominic Hospital. Men anlægget håndterer en mangel-mange sygeplejersker er udbrændte, er holdt op i løbet af det sidste år eller er uvaccinerede og kan selv være syg af covid-19. Så hospitalet har været tvunget til at øge forholdet mellem sygeplejerske og patient, ofte til tre ICU-patienter pr. Sygeplejerske i stedet for en til to patienter, hvilket er standard. For andre hospitals senge kan en sygeplejerske pleje op til otte eller 10 patienter nogle nætter, tilføjede hun.

Det surrealistiske liv for sygeplejersker i Arkansas, der kæmper mod Covid-19 inde på hospitalet og fornægtelse på ydersiden

“Hver Covid -patient har omkring 15 IV poler omkring sig, de er på medicin for at få deres blodtryk op, elektrolytter, antivirale midler, antibakterielle midler, ernæring, you name it,” sagde Dyess. “Så du tænker på en sygeplejerske med tre patienter med 15 IV’er i gang – det er næsten uudholdeligt.”

Personalet i Southeast Georgia Health System skal også tage sig af flere patienter.

“Det ser ikke ud til, at folk har en påskønnelse … for, hvor krævende denne Covid -stigning har været,” sagde Michael D. Scherneck, administrerende direktør for systemet. “Folk har stadig mentaliteten: ‘Jamen, jeg vil gerne ses med det samme.’ Vi vil se dig med det samme, men desværre ved bare de rene fakta og de rene tal, er der bare så mange mennesker, du kan passe på på et givet tidspunkt. “

CNN’s Carma Hassan bidrog til denne rapport.

Disclaimers for mcutimes.com

All the information on this website - https://mcutimes.com - is published in good faith and for general information purpose only. mcutimes.com does not make any warranties about the completeness, reliability, and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (mcutimes.com), is strictly at your own risk. mcutimes.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.

Leave a Comment