Hvad chauffører sagde efter Indy road course Cup race | MCUTimes

Hvad chauffører sagde efter Indy road course Cup race

Et kig på, hvad bilister sagde efter søndagens NASCAR Cup Series -løb på Indianapolis Motor Speedway -vejbanen …

AJ Allmendinger – VINDER: ”Jeg synes (sejren 2014 ved) Watkins Glen var noget af det – jeg mener, det var fantastisk at gå igennem alle op- og nedture og vinde det løb og for (holdsejere) Tad og Jodi (Geschickter) og Brad (Daugherty) . Men på en måde var det også næsten som en lettelse, ligesom jeg aldrig nogensinde skal blive spurgt om, om du nogensinde vil vinde et pokalløb. Så du nyder det, men på samme tidspunkt kan du godt lide: ‘Okay, gudskelov nu, lettelsen er væk, det hænger jeg ikke mere over mig.’ Så det tager lidt af nydelsen væk. Det er sådan, jeg ved det ikke engang – vi ved, at vi dukker op ved landevejsløbene, vi har hurtige racerbiler, men ligesom i Indy, den måde, der spillede ud, mener jeg, det er bare ren nydelse det gør jeg ikke – jeg vil fortælle dem, at jeg går på pension nu. Undskyld, fyre. Jeg er færdig, jeg er ude. Jeg tager ikke til Michigan i næste uge. Jeg tuller i øvrigt. Jeg tager til Michigan. Vi har et (Xfinity Series) mesterskab at vinde. ”

Ryan Blaney – Færdig 2: ”Vores bil ser bedre ud end de fleste. Det var et vildt løb, især mod slutningen. Jeg føler, at vi kunne have løbet 10.-12. Hele dagen, og det var der, vi var. Vi fik lige et par gode genstarter og undgik noget rod, og vi havde et godt forsøg på at vinde løbet. Jeg kunne bare ikke sammensætte en god nok halvanden omgang til at komme til A (Allmendinger) for at prøve at passere. Vi overlevede hele dagen og gjorde et godt stykke arbejde. Hele holdet gjorde et godt stykke arbejde der. Løbet blev temmelig tosset til sidst. Vi gjorde det næsten til en perfekt weekend for Penske Racing, gik bare glip af det ét sted. ”

Kyle Larson – Færdig som 3.: ”Det var vildt der til sidst. Min bil var ekstremt god. Virkelig stolt af alle på vores HendrickCars.com team. Vi havde den bedste bil helt sikkert i løbet af anden og tredje etape, og så havde vi bare forsigtigheden der med omkring 10 at gå eller noget, og så måtte vi komme ned, sætte dæk på, og nogle fyre spillede og blev ude, og den slags fik os bare lidt i rod. Kunne finde min vej til forreste række og blev så bare skubbet rundt og sat i græsset. Lidt endte mit skud med at vinde der. Men i stand til at redde en tredje, så glad for det, og en god pointdag. ”

Chase Elliott – Færdig 4: ”Det var en vild dag, men jeg blev nummer fire. Det kunne have været værre. ”

Matt DiBenedetto – Færdig 5.: ”Der er intet tilbage af bilen, det siger jeg dig. Vi har ingen rad pan, ingen skærme, stort set intet tilbage på bilen. Tåen blev slået en kilometer ud, og vi blev nummer fem. Al denne kredit går til besætningschef Jonathan Hassler for at kende strategien og stedet vi var i og smed en ‘Hail Mary’ og løb hele vejen, indtil vi var ved at være løbet tør for brændstof og vidste, at hvis der kom nogen forsigtighed, kunne vi blive ude og få hele banens position. Det er alt sammen ham. Alt jeg skulle gøre var at hænge lidt til slutningen, hænge på stillingen. Det var klart, at vores bil manglede nogle stykker på den, så jeg måtte bare hænge ud for alt, hvad vi kunne få. ”

Kurt Busch – Færdig som sjette: “Jeg sværger, at jeg så et hul på ydersiden ned ad fronten med det samme for at gå til ydersiden af ​​(Kyle) Larson, der blokerede os en smule. Vi gnidede hegnet og fik et lille hul her, men havde et skud på forreste række med gamle dæk. Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at kæmpe. Jeg satte os i et hul ved at spotte en højre front tidligt i løbet med Monster Energy Chevy. Men banen har så mange langsomme områder, der er så meget tid til problemer. Men alt i alt tager vi dette. Det er en 6. plads. Vi havde et par skud på at vinde, men vi forsøgte egentlig bare at navigere dagen efter, at vi var et sæt dæk mindre, efter at jeg lavede en fejl tidligt. Men takket være mine fyre vil vi blive ved med at grave og lære af dette og finde ud af, hvad vi skal gøre bedre på nogle af disse højrehåndede. ”

Erik Jones – Færdig som 7.: “Det var en stor nedslidningsdag for os i Petty’s Garage Chevy. Vi havde egentlig ikke den bil, vi havde brug for, men holdt fast i den hele dagen, og tingene spillede ud for os, og fyre kom ind i vrag og i problemer og lavede mange skøre bevægelser. Vi stak bare igennem det og blev på lige og smalle og holdt vores bil nogenlunde ren og kom hjem med en syvende. Vi tager hver dag en Top 10, og forhåbentlig vil det være et godt stykke for os at komme med nogle gode baner til mig og nogle gode numre til Richard Petty Motorsports og holde denne række gode løb kørende. ”

Austin Cindric – Færdig 9: ”Det er ærgerligt. Jeg følte, at der var mange høje forventninger i dag. Måske ikke fra min ende, jeg ville bare komme til slutningen, hvilket vi gjorde, bare med meget skade og meget modgang. Derefter blev vi dumpet af (Kurt Busch) på det værste tidspunkt i løbet. Lige omkring pitcyklussen, og vi mistede 20 sekunder. Vi kom tilbage fra uanset hvad det var, 26. til nummer ni. Jeg kunne sandsynligvis have fået et par flere steder, men vi holdt os ude af problemer med genstartene. Vi havde mange tætte opkald, hvor jeg var midt i pakken. Mange mennesker, jeg løb rundt, måtte droppe ud af løbet. Det var en skør dag for vores MoneyLion Ford Mustang. Jeg er glad for at afslutte min pokalsæson med en top-10, det er hvad disse fyre fortjener. ”

Aric Almirola – Færdig som 19.: “Ikke den dag, vi ville have for vores Mobil 1 Ford -hold, men vi fik helt sikkert det bedste ud af det. Vi blev fanget derude og havde ingen steder at tage hen og påtog os en masse skader. Fyrene arbejdede hårdt hele dagen for at holde os på føringsrunden. Vi gav aldrig op hele dagen med en revet racerbil for at få os en top-20. Videre til Michigan. ”

Tyler Reddick – Færdig 21.: “Vi havde en hurtig nr. 8 BetMGM Chevrolet Camaro ZL1 1LE i weekenden, endte bare med at have brug for lidt mere held. Indianapolis Motor Speedway Road Course er meget sjov, virkelig flad og vanskelig i starten. Jeg begyndte virkelig at få styr på det under løbet og kunne angribe mere og mere under svingene, efterhånden som løbet fortsatte. Det er dejligt, at vi var i stand til at fange to etapesejre i løbet af dagens løb. Det vil hjælpe med vores Playoff -situation og forhåbentlig gav os nogle point til at lukke hullet på (Kevin Harvick). Jeg er skuffet over, at vi fik den skade i løbet af de sidste omgange af løbet, siden vi dræbte det momentum, vi havde efter et stort pitstop, og kostede os et skud i en top-10-finish. Det positive er, at vi var et af holdene, der var i stand til at fortsætte til slutningen. Hvert eneste punkt er vigtigt, og jeg ved, at dette hold vil fortsætte med at kæmpe, når slutspillet nærmer sig. ”

Denny Hamlin – Færdig 23.: ”Jeg vil ikke harpe på det. Du skal leve med resultatet. Du ved hvorfor? Fordi du ikke kan ændre det. (Chase Briscoe) kan ikke ændre det. Jeg kan ikke ændre det. Jeg blev styrtet. Han begik en fejl. Det sker. Jeg tror, ​​han var i desperationstilstand, som han sagde, og det kom for min regning. Bestemt, hvis rollerne blev vendt ned ad linjen – han kommer helt sikkert til at være her et stykke tid – vil jeg sandsynligvis ikke afbryde ham nogen pauser til sidst. Det hele kommer tilbage på en eller anden måde. Det betyder ikke, at jeg ødelægger ham. Det betyder bare, at jeg ikke vil afbryde ham nogen pauser herfra. ”

Cole Custer – Færdig 25.: ”Vi havde en rigtig god dag med hensyn til udførelse og fastholdelse af vores plan. Desværre ændrede det sig mod slutningen, og vi var involveret i et vrag under overarbejde. Vores Autodesk Fusion 360/HaasTooling.com Ford Mustang var en top-fem bil, men heldet var ikke på vores side, så vi tager til Michigan og giver den et skud til. ”

Chase Briscoe – Færdig 26.: ”Der ved genstarten forsøger alle at bremse hinanden ved at komme ind i en, og vi savnede det alle til en vis grad. Jeg var ved at løbe bredt og havde ingen andre steder at tage hen. Jeg vidste, at jeg skulle gennem græsset. Det var bare et spørgsmål om, om du skal gå langsomt igennem eller gas det på vid gab og håbe, at du kommer igennem det. Jeg ved ikke, om der ville have været en straf, hvis jeg var gået langsomt igennem, men det var min eneste chance for at vinde løbet på det tidspunkt. Jeg gik efter det og blev stram på ham og vidste (AJ Allmendinger) var lige bag mig. Han var på nyere dæk. Mange fyre var ved at være dovne gennem den sving og ville bare svinge den ud og lade bunden stå åben. Så jeg var lidt over ham (Denny Hamlin) i esserne, og da jeg gik for at gå under ham, klippede jeg ham bare i højre bageste. Han forsøgte allerede at komme tilbage til venstre, så det vendte ham bare om. Det er ærgerligt for dem. De ville sandsynligvis vinde løbet, hvis (Allmendinger) ikke nåede ham. For os fik vi et straffespark, og jeg ved ikke engang, hvor vi sluttede. Det er frustrerende at være så tæt. Du kan smage det og forestille dig, hvordan det ville være, og så bliver det taget væk. Jeg har meget at være stolt af. Jeg føler, at jeg viste, at jeg hører til her, og jeg får en ny chance næste år. ”

Ross Chastain – Færdig 29.: “Jeg har ingen ord. Det er et af de skøreste løb, jeg har været i. Det flåede malingen af ​​en af ​​de gange, at kantstenene kom op og begyndte at miste olie til sidst, så jeg trak af. Jeg ved ikke. Men vi var okay. Vi var ret hurtige. Clover Chevy var okay. Vi var sandsynligvis en bil på 10. plads og ja, videre til Michigan. ”

Austin Dillon – Færdig 31.: ”Vi vidste, at strategi ville være vigtig i dag, så vores RCR -team arbejdede hårdt på en plan og justerede hele løbet, og vores hårde arbejde og forberedelse gav pote. Dow MobilityScience Chevy var stramt til venstre og løs på rettighederne til at starte løbet, men ved fase 2 var håndteringen temmelig god, og vi var i stand til at afslutte etapens andet for at få fat i nogle værdifulde etapoints. Trin 3 var intet mindre end vild. Jeg havde ingen steder at gå hen og endte med for meget skade til at afslutte løbet. Helt ærligt var det frustrerende og skuffende. Vi tog et historisk løb som Brickyard og gjorde det til et demo -derby. Det er sandelig ikke banens skyld. Det er chaufførernes skyld. Alle vil bare køre over kantsten. Jeg håber dog, at fansene elskede det. Med kun to løb tilbage i den normale sæson, bringer vi vores A-spil for at prøve at få sejre i Michigan og Daytona for at låse os fast i NASCAR-slutspillet. ”

William Byron – Færdig 33.: ”Det var så underligt. Jeg har aldrig haft den oplevelse. Ligesom jeg kommer igennem det hjørne det samme hver eneste omgang. Vi løb fjerde der bagved (Kyle) Larson, og han kommer over kantstenen på det samme sted og noget, som efter at han slog med højre bageste, det som skrællet op. Og så snart jeg nåede dertil, ramte jeg noget, og det smed mig bare fuldstændigt off line. Den rev forenden lige af den. Ja, jeg var slet ikke offline. Jeg var faktisk i sikkerhed, fordi jeg så, hvad der skete med ham, og det lignede, at han hoppede i vejret med sin højre bageste. Og så var jeg ligesom, mand, lad mig prøve at komme lidt længere til venstre, og jeg neglede naturligvis noget, der kom op af banen. Bare en bummer. Denne Axalta Chevrolet var virkelig hurtig. Vi var ikke så hurtige som nr. 5-bilen (Kyle Larson), men vi var en bil på andenpladsen og lavede et par fejl tidligt, der kostede mig en banestilling, som vi fik tilbage. Jeg tror, ​​vi var klar til at ende i Top 5 der. Det er bestemt en bummer. ”

Joey Logano – Færdig 34.: “Gudskelov var de dækpakker der. Hittet var slet ikke så hårdt. Dækkene absorberede meget af det. Jeg tror ikke på held, men den gang følte jeg, at det bare var uheld. Forkert sted på det forkerte tidspunkt, og desværre sluttede det vores dag. Vi havde et anstændigt løb, der kom til os og måske en top-fem-finish til vores Shell Pennzoil Mustang og den næste ting, jeg vidste, var, at jeg var i luften og gik mod væggen. Jeg havde meget tid til at tænke over det. Jeg var lige med på turen som passager og vidste, hvad slutresultatet ville blive. Alle fans jublede lige der. De var glade for at se mig komme ud, hvilket var godt. Det vil være en spændende afslutning at se på tv. ”

Christopher Bell – Færdig 36.: ”Bare en flok blodbad, det er helt sikkert. Når du er pakket op som det løb, følger du bare slags fyren foran dig. Jeg så ikke rigtigt meget, bare en flok nedbrud. ”

Billede af Daniel Suarez – Færdig 37.: ”Nogen ødelagde skødet før. Jeg vidste ikke hvem det var. Men omgangen før gik jeg fint igennem. Jeg var på min linje. Jeg sørgede for, at jeg var på den rigtige linje, fordi jeg ville beholde den bil i højre side. Jeg var på den almindelige racerbane, og jeg ramte noget næsten som kantstenen var på racerbanen. Jeg har ingen ide. Jeg har ikke set reprisen rigtigt, jeg ved bare, at kantstenen gik fra hinanden. ”

Disclaimers for mcutimes.com

All the information on this website - https://mcutimes.com - is published in good faith and for general information purpose only. mcutimes.com does not make any warranties about the completeness, reliability, and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (mcutimes.com), is strictly at your own risk. mcutimes.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.

Leave a Comment