Hvad skal der til for at sikre dit første ARCA -løb | MCUTimes

Hvad skal der til for at sikre dit første ARCA -løb

Billede til artiklen med titlen Racer Brad Perez om hvad der skal til for at sikre dit første ARCA -løb

“Det, der driver dig mest, får dig til at gøre de skøreste ting, fordi du ikke kan leve uden det,” fortalte Brad Perez i et interview med Jalopnik for nylig. Den 24-årige henviste til sin kommende ARCA-tur på Watkins Glen International, hvor han får debut i NASCAR-serien bag rattet i nr. 60 Josh Williams Motorsport.

Perez, en indfødt i Hollywood, Florida, har ledt efter en måde at bryde ind i motorsport i årevis. Han voksede op med forældre, der var første- og andengenerations amerikanere, der godt kunne levere, men ikke havde råd til de massive investeringer, det kræver at sætte et barn igennem løb. Oven i det voksede Perez op i en familie uden for bilindustrien, så forbindelserne var slanke.

“Det begyndte sådan set, hvor jeg var ved at samle Hot Wheels, at min bedstemor ville få mig, og jeg var super interesseret i dem, og jeg ville prøve at navngive biler i det virkelige liv, fordi jeg var sådan, åh min Gud, disse legetøj er ægte ting! ” Perez sagde med et grin ”Jeg ville gå ud på parkeringspladser og være sådan, det er en Pontiac Bonneville, og jeg er hele fire år. Hvad er der galt med denne dreng? ”

Det var en NASCAR -plakat, der lærte, at Perez -racing var en rigtig ting. Inden længe så han NASCAR-løb på tv, og hans far tog ham til Homestead-Miami Speedway for at se disse utrolige biler personligt.

“I was super stoked, and I think since then, it was like, ‘Dad, I want to do this.’ And he was like, ‘Haha, that’s cute,’” Perez said.

All that said, Perez’s family gave him a shot. They put him behind the wheel of a go-kart at Miami GP Raceway in Opa-locka, Florida, where his test session was something of a disaster. Perez, though, couldn’t shake the racing bug, even as his family encouraged him to try other hobbies. Perez said, “My parents were like, number one, we can’t afford this, two, it’s just not feasible, and three, focus on a career-based thing.”

Image for article titled Racer Brad Perez On What It Takes To Secure Your First ARCA Race

It wasn’t until Perez was in his late teens that he was able to pick up racing again. While attending high school, he was also working to save up as much money as he could to compete in go-karts.

“Honestly, I was not having a great time,” Perez admitted, “At least when I was living in Florida. I had to juggle wanting to be a kid and wanting to enjoy things and go out to the club and hang out with my friends with doing not-cool things. I had to look myself in the mirror and be like, if this is really what you want to do, then work toward it properly.”

That’s where he hit the internet and, specifically, the sim racing world. Here was a group of people who not only loved racing, but many of them were transforming an online racing career into something tangible and real. They were racing in real life. Perez started to realize that he could do more than just work to afford racing: He could work in racing, doing something that he loved, and start making those much-needed connections to embed his name in NASCAR racing.

At the time, he was racing Spec Miatas, which Perez pegged as being an incredible help. Not only was the car cheap and similar to a street car, but the low horsepower and low speeds made for competitive racing that helped Perez hone his race craft. He called it “all-encapsulating,” where he was not just able to learn how to race but how to network, make repairs, and understand what it meant to compete on a regular basis. He laughed, “There’s not much you can screw up [with Spec Miatas], lad os sige det sådan. ”

Kort tid efter besluttede Perez, at det var på tide at flytte til Charlotte, North Carolina, navet i NASCAR.

Billede til artiklen med titlen Racer Brad Perez om hvad der skal til for at sikre dit første ARCA -løb


“Racer sponsorater kommer fra en af ​​tre ting,” fortalte Perez mig. Din familie, din families forbindelser eller et firma beslutter, at racing vil være en legitim del af dets marketingplan, på hvilket tidspunkt du skal både kende virksomheden og kende de rigtige mennesker at komme foran.

“Det var den sværeste del,” sagde han, “at finde folk til [send sponsorship information] til.

“Hvis du ikke er foran de rigtige mennesker, eller hvis du ikke har et in, kan disse mennesker se en e -mail med en masse ord på, som de ikke kender. Hvad ville få dem til at give dig chancen for selv at tale? Jeg forstår, at. Forestil dig, hvis en tilfældig person kom hen til dig på gaden og sagde, hej, jeg har denne store mulighed for dig at bruge en masse af penge. Hvad ville du sige?”

Sponsorering har vist sig at være den største kamp i Perezs stadig unge karriere. Han detaljerede sin sædvanlige tidsplan for mig: vågn klokken seks om morgenen, gå på arbejde, find en liste over potentielle virksomheder på det lokale handelskammerwebsite og send dem e -mails i sin frokostpause. I weekenden var han på banen, enten løb selv eller arbejdede som en del af en række besætninger i NASCAR -serien.

“Der var tidspunkter, hvor jeg følte, at jeg ikke arbejdede, jeg arbejdede, og nogle gange hvor jeg følte, at jeg arbejdede, da jeg ikke arbejdede,” sagde han. “Det er hele limbo’en om, ‘Hvad gør jeg for at finde penge i dag?'”

Det ville være en udmattende eksistens for alle, men især for Perez, der indrømmer, at han ”hader at skulle bede om ting. ” Efter flere måneders sammensætning af sin sponsorpakke – han har forsøgt at sammensætte en ARCA -tur siden sidste års landevejsløb på Daytona International Speedway – havde han stadig brug for den ekstra smule finansiering.

Så Perez sagde det på Twitter, at han ledte til at organisere en tur.

Billede til artiklen med titlen Racer Brad Perez om hvad der skal til for at sikre dit første ARCA -løb

“For alle de penge, jeg fik for dette og for hele støtten, kom kun måske 10 procent af det fra Twitter-relaterede,” sagde Perez, “men det gav anledning til, at folk sagde: ‘Mand, jeg kendte dig ikke engang brug for hjælp. Hvad kan jeg gøre for at hjælpe dig? Lad mig foretage et par opkald. ‘ Som hvad?

”Jeg synes, Josh Bilicki er et godt eksempel på det, hvor han ikke vidste, at jeg forsøgte at gøre dette, men når han gjorde det, ramte han Rick Ware, han ramte sine egne sponsorer. Han tilbød plads på sin Cup -bil. Det var en af ​​de ting, hvor jeg havde lyst til, at hvis jeg havde sendt en sms til ham, havde han sagt: ‘Okay, helt sikkert.’ Det er bare mig, der glemmer. ”

Det illustrerer bare vigtigheden af ​​forbindelser inden for motorsport, en del af hvilken Perez knytter på sociale medier. Han har brugt sine Twitter- og Instagram -konti som den gennemsnitlige bruger på sociale medier, og delte vittigheder, memer og detaljer om sin egen rejse til motorsport. Som Perez sagde det, “Jeg er bare mennesker.” Og det er noget fans, chauffører og mekanikere har reageret på, illustreret af støden til Perez, da han annoncerede sin tur – og af det store antal nære venner og fjerne bekendte, der rakte ud for at hjælpe undervejs. Chauffører som Will Rodgers, Cody Ware og Josh Bilicki har droppet alt for at hjælpe Perez ved tidligere lejligheder, da han kørte Spec Miata. Det giver mening, at de ville være ved hans side forud for ARCA -arrangementet.

Og det er til dels, hvordan han fik en del af sine sponsorater denne gang. Perez har gjort så indtryk som medarbejder på Rackleys Race Team, at det var fornuftigt at støtte ham. Det hårde arbejde har givet pote.

Billede til artiklen med titlen Racer Brad Perez om hvad der skal til for at sikre dit første ARCA -løb


Så Brad Perez kører. Han fik sin aftale samlet i sidste uge, og hans løb kom i denne uge. Men Perez er optimistisk omkring sine muligheder.

“Ærligt talt, denne bil er så dygtig. Hvis du lægger en god chauffør i den, er den super i stand til at være en top-fem bil, ”fortalte han mig. ”Realistisk set tror jeg, at en top 10 er meget mulig, hvis jeg ikke gør noget dumt og top fem, hvis jeg finder ud af det, og jeg er på det. For mig er en top 10 det, vi har brug for, og en top fem er endnu bedre. ”

Men hans overordnede mål er lidt mere komplekse: ”Hele tanken er, at jeg skal godkendes til de næste to serier, som Xfinity og Trucks, fordi det er en mulig økonomisk beslutning i fremtiden at køre disse serier i stedet for ARCA. Bliver bare godkendt, kører alle omgange, holder det rent, gør ikke noget dumt, sætter mig ikke i stand til at blive ramt af en eller anden dum, og jeg er ikke den dumme person. Det er klart lettere sagt end gjort, men jeg har gjort det med mit eget udstyr før, så jeg har sindet, når jeg er i den adrenalin -tilstand for at træffe en bedre beslutning. Jeg tror i hvert fald, at jeg har den fordel. ”

Med hensyn til sine større mål, indrømmer Perez, at hans store drømme-at være en stor tidsserie i Cup Series-er dæmpet af mere realistiske forventninger.

“Hvis jeg kan engang Xfinity-løb og være den fyr, folk kalder til landevejsløb eller kan træne eller køre uden at skulle bruge en masse af mine penge og leve komfortabelt, ville jeg have det fint med det,” sagde han. Han tilføjede, at han også ville elske at starte en organisation, der er dedikeret til at hjælpe mennesker som ham-underrepræsenterede racere, der muligvis ikke har nogen idé om, hvordan de skal forfølge en karriere i stor tid.

Billede til artiklen med titlen Racer Brad Perez om hvad der skal til for at sikre dit første ARCA -løb

Da jeg spurgte ham, hvem der hjalp ham i sin karriere ud over alt andet, havde han to navne: Will Rodgers og Rudy Ramsaroop.

“Will Rodgers er en, der har troet på mig og nogle gange har lagt sine egne penge ind for at hjælpe mig, mens han løb i NASCAR. Han så talentet i mig, som jeg først ikke troede, jeg havde, og han forsikrede mig om, at ‘Hey, du har faktisk dette. Jeg har kørt mod mennesker, der er værre end dig. Er du klar over, at du kan dette? ‘ Det er stort. Det er enormt for tilliden. Jeg tror, ​​at tilliden er enorm i racerløb, ”sagde Perez.

“En anden, jeg virkelig vil takke, er Rudy Ramsaroop,” tilføjede han. “Han er en første generation af Amerika, han ejede en virksomhed i Miami, Florida-Miami GP Racing, som er det første spor, jeg nogensinde kørte en gokart på og RYSA Racing. Han gav mig faktisk chancen for at køre en kart for ham, da jeg startede min rigtige, hjul-til-hjulet racerkarriere, og han coachede mig gennem denne rang og hjalp mig med at forstå racing og det arbejde, det tog, så da jeg gik til Miatas, jeg var ikke helt fortabt. Og selv stadig, i Miatas, tilbød han endda at give en hånd med og tilbød sit folk. De plejede altid at hjælpe med at arbejde på mine biler, og de er som familie for mig.

“Rudy har været en kæmpe komponent i, at jeg selv var her og nåede dette punkt, og han var den person for andre mennesker. Jeg var ikke klar over dette, da jeg var der, men han startede Emmo Fittipaldis racerkarriere, Max Papis, Montoyas. De har en lang historie med at få chauffører til det øverste niveau. Jeg håber at være den næste for dem og kunne give tilbage. Jeg er super taknemmelig for ham. ”

Billede til artiklen med titlen Racer Brad Perez om hvad der skal til for at sikre dit første ARCA -løb


For at fange Brad Perez bag rattet i sit debutløb, skal du sørge for at stille ind på ARCAs Clean Harbors 100 på The Glen fredag ​​den 6. august. Det bliver sendt på både Fox Sports 1 og streamet på Fox Sports Go, med løbet starter kl. 18.00 ET.

Disclaimers for mcutimes.com

All the information on this website - https://mcutimes.com - is published in good faith and for general information purpose only. mcutimes.com does not make any warranties about the completeness, reliability, and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (mcutimes.com), is strictly at your own risk. mcutimes.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.

Leave a Comment