Hvorfor Illinois's nye lov, der kræver asiatisk amerikansk historie i skoler, er så vigtig | MCUTimes

Hvorfor Illinois’s nye lov, der kræver asiatisk amerikansk historie i skoler, er så vigtig

Denne måned blev Illinois den første stat i landet, der krævede optagelse af asiatisk amerikansk historie i offentlige skoleplaner. Mens den faktiske virkning af denne lov vil afhænge meget af implementeringen, sender dens passage alene en vigtig besked: den asiatiske amerikanske historie er Amerikansk historie og er integreret i forståelsen af ​​landets fortid og nutid.

I årevis har asiatisk amerikansk historie næsten ikke eksisteret i lærebøger eller i bedste fald afskærmet til en smal sektion. En stor del af indramningen har også forsøgt at male USA som en frelser for asiatiske indvandrere, hvor man glæder over folks agentur og regeringens rolle i imperialisme og udstødelse.

”Min generelle forståelse er, at der ikke er meget, hvis nogen [Asian American history], bliver undervist i de fleste dele af landet, ”siger professor Tufts University i sociologi Natasha Warikoo, hvis arbejde er koncentreret om studiet af ulighed i skolerne. “Jeg har ikke set det i min egen oplevelse, i mine børns oplevelse eller i min egen erfaring som lærer.”

Denne nye Illinois-lov – Teaching Equitable Asian American Community History Act (TEAACH) – tager et første skridt mod at tackle nogle af disse huller ved at kræve, at alle offentlige grundskoler og gymnasier har en enhed dedikeret til asiatisk amerikansk historie. Dens passage følger et øget fokus på anti-asiatisk racisme, da angreb og fremmedhad er steget i pandemien.

Grace Pai, administrerende direktør for asiatiske amerikanere, der fremmer retfærdighed Chicago, advokatgruppen, der først foreslog lovgivningen, bemærker, at dens overvældende passage – den blev godkendt af statens hus 108 til 10 – er et bevis på arbejdet hos lokale arrangører, der ‘ Jeg har været med til at skrive loven og lobbyet lovgivere om det i løbet af det sidste år. Sejren kommer, når konservative angriber nationalt kritisk race-teori, eller hvad der egentlig er uddannelse, der undersøger systemisk racisme og fremhæver vigtigheden af ​​lektioner, der undersøger landets historie med diskriminerende politikker.

Ved at sikre, at flere asiatiske amerikanske oplevelser er inkluderet i klasselektioner, er håbet, at love som denne vil skabe mere forståelse blandt studerende og bekæmpe skadelige stereotyper, der har vedvaret i årtier.

“TEAACH er grundlæggende kernen i at opbygge empati,” rep. Jennifer Gong-Gershowitz, en hovedsponsor for lovforslaget sammen med statssenat Ram Villivalam, understreget i et pressesamtale. ”Empati kommer fra forståelse, og vi kan ikke forvente at gøre det bedre, medmindre vi ved bedre. Og når asiatiske amerikanere mangler fra vores klasseværelser, hvad der fylder dette tomrum er skadelige stereotyper. ”

Asiatisk amerikansk historie har stort set manglet fra klasselokaler

Fordi stater og distrikter har jurisdiktion over, hvad der undervises i skoler, varierer læseplaner om asiatisk amerikansk historie meget over hele landet og fokuserer hovedsageligt på et par begivenheder, herunder internering af japanske amerikanere under Anden Verdenskrig og den kinesiske eksklusionslov af 1882, som forhindrede kinesiske indvandrere i at komme ind i landet.

I hendes 2016-analyse af historiestandarder fra 10 stater over hele landet, opdagede Sohyun An, professor i grundskoleundervisning og tidlig barndomsuddannelse ved Kennesaw State University, at de fleste lektioner var centreret om behandlingen af ​​japanske og kinesiske indvandrere og ikke begyndte at dække den enorme mangfoldighed af den asiatiske amerikanske diaspora.

Størstedelen af ​​de læseplaner, hun studerede, indrammede asiatiske amerikanere som ofre for nativistisk stemning og restriktionistisk politik, hvor få fremhævede dem som aktive bidragydere til landets præstationer.

”De skildrer dem som ofre for racisme, men de fremhæver ikke deres handlefrihed,” siger An.

Nicholas Hartlep, en uddannelsesprofessor ved Berea College, opdagede en endnu stærkere sammenbrud i sin 2016 gennemgang af K-12 lærebøger, Pacific Standard tidligere rapporteret:

Hans 2016 undersøgelse af K-12 sociale studier lærebøger og lærervejledninger fandt ud af, at asiatiske amerikanere i bedste fald var dårligt repræsenteret og i værste fald udsat for racistiske karikaturer. Lærebøgerne stod ofte på troper som drager, spisepinde og “orientalsk” skrifttype for at skildre asiatiske amerikanere. Den store mangfoldighed af asiatiske amerikanere blev overset; der blev meget lidt nævnt for eksempel sydasiere eller stillehavsboere. Og chancerne var, at asiatiske amerikanere i billederne dukkede op i stereotype roller, såsom ingeniører.

Og historiske begivenheder er ofte indrammet på en måde, der maler den amerikanske regering i et positivt lys, mens den tilslører dens rolle i kolonisering og undertrykkelse.

“K-12 amerikanske historietekster styrker fortællingen om, at asiatiske indvandrere og flygtninge er heldige at have været ‘hjulpet’ og ‘reddet’ af USA,” Jean Wu, en tufts asiatisk amerikansk historielektor emerita, tidligere fortalt Time. ”Historien begynder ikke med amerikanske imperialistiske krige, der blev ført for at tage asiatisk rigdom og ressourcer og den deraf følgende vold, brud og fordrivelse i forhold til asiatiske liv. Få er klar over, at der er en asiatisk diaspora her i USA, fordi USA først gik til Asien. ”

Meget i sidste ende er i øjeblikket udeladt af lærebøger. Studerende lærer ikke om Larry Itliong, den filippinske amerikanske bondearbejder der førte historiske strejker for arbejdernes rettigheder sammen med Cesar Chavez; de lærer ikke om asiatiske amerikanske aktivister, der arbejder med andre studentergrupper for at presse på etniske studieafdelinger i 1960’erne; de lærer ikke om Dalip Sound, det første asiatiske amerikanske kongresmedlem, der fortalte indvandrerrettigheder; og de lærer ikke om aktivister Grace Lee Boggs eller Yuri Kochiyama, som begge kæmpede for borgerrettigheder.

Når lærebøger fokuserer på anti-asiatisk racisme, gloser de normalt over sværhedsgraden af ​​den forskelsbehandling, som folk udholdt, og den modstandsdygtighed, de udviste ved at kæmpe tilbage. Få historielektioner vedrører angrebene på hundreder af sydasiatiske indvandrere i Bellingham, Washington, i begyndelsen af ​​1900’erne som hvide arbejdere søgte at drive dem ud, eller masse lynch af kinesiske amerikanske indvandrere i Los Angeles i 1870’erne.

Uden sådanne lektioner er der kun lidt bevidsthed om ikke kun, hvordan asiatiske amerikanere tidligere har været diskrimineret – og hvordan det fortsætter med at informere aktuelle bias – men også om, hvordan asiatiske amerikanere har hjulpet med at opbygge landet.

Undladelsen og de begrænsede skildringer af asiatiske amerikanere i historielektioner etablerer og styrker budskabet om, at de ikke er en del af dette lands fortælling.

”Ved ikke at dukke op i amerikansk historie, ved ikke at høre om asiatiske amerikanere i skoler, bidrager det til den følelse af fremmedhed,” siger Sarah-SoonLing Blackburn, en læreruddannelse med Southern Poverty Law Center’s initiativ Learning for Justice.

Illinois-loven blev vedtaget som et svar på en stigning i anti-asiatiske hændelser

Illinois-lovforslaget blev først foreslået i begyndelsen af ​​2020 af asiatiske amerikanere, der fremmer retfærdighed Chicago, og Pai bemærker, at den nylige stigning i anti-asiatisk stemning har understreget, at foranstaltningen haster. Mellem marts 2020 og marts 2021 har gruppen Stop AAPI Hate modtaget rapporter om mere end 6.600 anti-asiatiske hændelser alt fra verbalt misbrug til fysiske angreb, da lovgivere, herunder tidligere præsident Donald Trump, har brugt racistisk retorik til at beskrive coronavirus. Større historieundervisning kan hjælpe eleverne med at se, hvordan sådanne udsagn trækker ind i langvarig fremmedhad og gentager syndebukkelsen af ​​asiatiske amerikanere for spredning af sygdomme i fortiden.

Mens Illinois-loven ikke præciserer, hvad læseplanen skal dække, henviser den til a fem-delt PBS dokumentar om asiatiske amerikaners historie som en nyttig ressource. Hvor meget regningen vil ændre sig i klasseværelser, skal dog ses. Skoledistrikter har meget spillerum for, hvordan man implementerer loven og udpeger, hvad de betyder med en “enhed”, så de faktiske lektioner, der undervises, kan have betydelige forskelle fra sted til sted.

”Effekten, hvad angår børns uddannelse, afhænger virkelig af, hvad der kommer næste gang. I hvilket omfang undervisning og skoledistrikter gives til undervisning, tilvejebringelse af undervisningsmateriale, ”siger Warikoo. “Selv inden for stater er der stor fleksibilitet i statslige standarder, og hvordan forskellige distrikter og endda skoler og lærere implementerer dem.”

Pai siger, at asiatiske amerikanere, der fremmer retfærdighed Chicago, samarbejder med statsregeringen om at tilbyde vejledning til distrikter og lærere. ”Jeg synes, at svag implementering er en udfordring og en bekymring,” siger Pai. ”Der skal være en flerstrenget strategi, og det betyder at samarbejde med andre organisationer på læreruddannelser, for at modtage faglig udvikling omkring dette … for at give et omfattende sæt ressourcer,” siger hun.

Illinois er ikke den eneste stat, der forfølger sådanne ændringer. Andre, herunder Californien og Oregon, har etableret læseplaner for etniske studier, der inkluderer lektioner om asiatisk amerikansk og stillehavsboer historie. Connecticut har også lovgivning på vej for at sikre, at asiatisk amerikansk historie er en del af statens modelplan, der er skitseret for skoler.

”Desværre krævede det anti-asiatiske had og vold i dette land for at få folks opmærksomhed, og det var et opfordring til handling,” siger Karen Korematsu, direktøren for Fred T. Korematsu Institute, en organisation dedikeret til at fortaler for mere inkluderende uddannelse.

Hvorfor undervisning i asiatisk amerikansk historie betyder noget

Udvidelse af uddannelse til at omfatte en række perspektiver betragtes som en nøglemåde til at opbygge empati og kritisk tænkning blandt studerende, hvilket igen kan reducere bias. Selvom det bestemt ikke er det eneste, der er nødvendigt, betragtes denne læseplan som en måde at hjælpe med at forhindre anti-asiatiske angreb fremad.

”Hvis du er omhyggeligt inkluderende, kan virkelig hjælpe børn med at se, at forskellen ikke er noget at være bange for eller en dårlig ting, der virkelig kan støtte empati. Og i et øjeblik, hvor vi nogle gange ser mere opmærksomhed i anti-asiatisk had og vold, er det sandsynligvis en god ting, ”siger Blackburn.

Forskning i børnelitteratur viser, at eksponering for forskellige stemmer kan ændre elevernes opfattelse: Et Michigan Reading Journal-papir fra 2012 fra undervisere Rose Crowley, Monica Fountain og Rachelle Torres fandt ud af, at forbrug af børnelitteratur med forskellige hovedpersoner hjalp børn med at udvikle mere forståelse for mennesker, der havde forskellige baggrunde. Tidligere undersøgelser har også vist, at sådanne bøger kan hjælpe med at skubbe tilbage på stereotyper, som børn kan have.

Sådanne lektioner sikrer også, at asiatiske amerikanske studerende føler sig set og inkluderet.

”Det er svært for børn. … Når du ikke ved om bidrag fra asiatiske amerikanere, og du selv er asiatisk amerikaner, har du ikke mentorer og folk at se op til, ”siger Hartlep. ”Hvis du ikke ser dig selv i læseplanen, og du ikke ser dig selv i klasseværelset, er det ligesom, hvor hører du hjemme? Det får dig til at føle dig usynlig, og det fører ikke til empowerment. ”

Dette lovforslag peger på den vigtige rolle, som skoler kan spille i at levere vigtig historisk sammenhæng, der informerer studerende og nærer empati. Det er også bare den seneste handling, som staten har taget for at gøre sine offentlige skoleplaner mere inkluderende: Sidste år godkendte Illinois en ny lov, der kræver historielektioner for at inkluderer bidrag fra LGBTQ-personerog tidligere i foråret en anden lov udvidede omfanget af sort historie undervist i skoler.

Pai bemærker, at GOP-fokus på kritisk race-teori – et begreb, der er blevet brugt som en opsamling af konservative til at beskrive uddannelse, der adresserer race – ikke spillede en vigtig rolle i drøftelserne af dette lovforslag, der høstede bred støtte i Illisons mest demokratiske lovgiver. .

Eksperter har også teoretiseret, at denne lovgivnings fokus på inddragelse af asiatisk amerikansk historie og bidrag snarere end at udelukke systemisk racisme direkte, måske har gjort det mindre sandsynligt, at det giver en konservativ tilbagetrækning. “Denne lov … udråber ikke hvid overherredømme, så det kan være meget velsmagende,” siger Hartlep.

En, Kennesaw-statens læseplanekspert, siger, at Illinois’s handlinger kan anspore til en samtidig indsats, der finder sted i andre stater, skønt hun siger, at sammenlignelige regninger sandsynligvis vil være et hårdere salg på mere konservative steder som Georgien, hvor hun bor. Alligevel er det en ændring, der hjælper med at skabe præcedens, siger hun.

”Vi har en græsrodsbevægelse lige nu for at sammenligne Illinois og gøre noget lignende,” siger An.

Disclaimers for mcutimes.com

All the information on this website - https://mcutimes.com - is published in good faith and for general information purpose only. mcutimes.com does not make any warranties about the completeness, reliability, and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (mcutimes.com), is strictly at your own risk. mcutimes.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.

Leave a Comment