Interview: Komponist Dominic Lewis taler Peter Rabbit 2, Monsters at Work og The King's Man | MCUTimes

Interview: Komponist Dominic Lewis taler Peter Rabbit 2, Monsters at Work og The King’s Man

Dominic Lewis scorede den nyligt udgivne Sony Pictures Animation-funktion Peter Rabbit 2: The Runaway, med James Corden, Margot Robbie og Rose Byrne i hovedrollen; og den kommende animerede serie Monstre på arbejdemed Ben Feldman og Billy Crystal i hovedrollen, som i øjeblikket streamer på Disney +. Heldig for os nåede Dominic ud til ComingSoon.net for at diskutere, hvordan det var at score disse projekter sammen med den forventede Matthew Vaughn-funktion, Kongens mand.

Lewis ‘musik kan også høres i Disney XD animerede serier’ DuckTales, med Lin-Manuel Miranda og Allison Janney i hovedrollen. Ud over sin score har han også skrevet originale sange til serien, inklusive “Just Not Good Enough”, som han synger med Ben Schwartz, der spiller Dewey på showet.

Bemærkelsesværdige kreditter inkluderer Gratis fugle, med Owen Wilson, Woody Harrelson og Amy Poehler i hovedrollen, for hvilke han modtog en Annie Awards-nominering for “Outstanding Achievement in Music”; Ridley Scott producerede Emmy-vindende serie Manden i det høje slot, med Alexa Davalos og Rupert Evans i hovedrollen; Sony Pictures-animationer Peter kaninmed James Corden, Rose Byrne og Domnhall Gleeson i hovedrollen; Goosebumps 2: Haunted Halloween, med Wendi McLendon-Covey, Chris Parnell og Ken Jeong i hovedrollen; Amazon Studios komedie / familiefilm Min spion, med Dave Bautista, Kristen Schaal og Ken Jeong i hovedrollen; og mange flere.

RELATERET: Monsters at Work Trailer forhåndsvisning af Pixars nye Disney + -serie


Ames: Hvordan var det at vende tilbage til Peter Rabbits verden?

Det var forbløffende! Det var som at komme tilbage til familien. Det var virkelig sejt, fordi jeg faktisk var i England og gjorde det Kongens mand da instruktør Will Gluck begyndte at filme den anden, så jeg også kunne besøge sættet og hænge lidt og begynde at tale om den musikalske proces langt tidligere – den første var også super tidligt. Jeg var endnu tidligere involveret i den anden.

At komme tilbage til en efterfølger er naturligvis rart at have temaer allerede på plads og have en chance for at lade dem udvikle sig og komme med nye temaer til nye karakterer. Jeg har lavet fortsættelser før, men efterfølgere, hvor jeg ikke arbejdede på den første – så i disse tilfælde prøver jeg altid at skubbe nye temaer og slippe af med de gamle [laughs]. Det var rart at have en masse eksisterende materiale på Peter kanin at lege med.

Ames: Jeg kan forestille mig, at en efterfølger er udfordrende, fordi du vil øge ante uden at miste det, folk elskede ved det originale, korrekt?

Helt. Og det er den fine linje, vi skal tipse på. De er vanskelige, men også – det er svært at forklare. Du ønsker ikke at stole for meget på det originale materiale, fordi folk allerede har hørt det, men du vil ikke oprette for meget nyt materiale, fordi du vil have en gentagelse af den første nostalgi. Det gode ved dette [movie] er, at vi er et helt andet sted, så jeg var i stand til at løbe med det og tilpasse det tematiske materiale på en måde, som jeg grundlæggende ændrede orkestrering og skiftede instrumentering, hvilket gav det en ny smag. Men også, det var de samme temaer, så du har det element. Så har du selvfølgelig de nye karakterer, som altid er vanskelige at flette deres temaer ind i det allerede eksisterende materiale.

I stedet for vanskeligt vil jeg sige, at det er en dejlig udfordring. Det er en udfordring at komme med noget, der er sejt og frisk, men også en ode tilbage til originalen.

Ames: Hvilket stykke musik til Peter Rabbit 2 er du begejstret for publikum at høre?

Jeg havde en masse sjov ved at skrive på det soundtrack, det hedder, og det er den mest forfærdelige ordspil – jeg kaldte det “The Fast and the Furriest” [laughs].

Ames: rettidigt!

RELATERET: Vidne til den blodige oprindelse i The King’s Man Special Look Featurette

Ja det ved jeg godt! Og jeg anede ikke, da jeg lavede soundtracket, at det ville være ude på samme tid som Den hurtige og rasende. I slutningen af ​​begge film er der denne store slags afslutning af masser af eventyr – at hoppe ud af fly, og de er på en båd og på en motorcykel og i en DB9 og stå på ski i Alperne. Så det er denne store montage, hvor jeg virkelig kunne dykke ned i alle mine yndlingsgenrer af actionmusik, mens jeg sammenflettede alle de originale Peter Rabbit-temaer og de nye ting; og det er en slags stor samling af alt, hvad jeg elskede at skrive til filmen. Det ville være det første spor, jeg ville pege folk på.

Ames: Du har arbejdet med en række højt profilerede film. Hvad ser du efter, før du hopper på et projekt?

Nå, det var fortiden, det var altid, “Åh, vil du have mig? Store! Lad os gøre det! Jeg har brug for arbejde! ” Men da jeg er travlere og har været mere i stand til at kunne vælge, antager jeg ofte, at jeg ofte får sendt scriptet først, og hvis scriptet begejstrer mig, tager jeg det til næste trin, og jeg kan godt lide at arbejde for folk, jeg har arbejdet med før. Virkelig, men jeg prøver at blande det sammen. Jeg vil ikke gøre for meget af det samme efter hinanden. Du kan sandsynligvis se fra min profil på IMDB, det ene minut laver jeg animation og det næste minut laver jeg en thriller, og det næste øjeblik laver jeg en R-klassificeret komedie. Jeg kan godt lide at blande det og dyppe tåen i alle disse områder, fordi jeg tror, ​​at hvis du gør for meget af en ting, kan du blive lidt skør; og to, det kan vokse lidt forældet. Du er nødt til at gå væk og komme opdateret tilbage. Selv at lave to forskellige stilarter på samme tid er også godt, fordi det gør det muligt for mig ikke at sidde fast i et spor.

Hvis nogen kommer til mig med et projekt i en genre, som jeg lige er færdig, stopper jeg normalt og tænker på, om jeg virkelig vil acceptere det. Medmindre det selvfølgelig er et stort projekt, som jeg ikke kan sige nej til.

Ames: Var der komponister eller kunstnere, som du mønstrede din stil af eller brugte som inspiration?

Masser af mennesker! Jeg kan godt lide at tro, at jeg har et stort ole-bibliotek med musik op i min kraniet – alt fra mine forældre er klassiske musikere, og min mor lytter til opera, og min far er i en strygekvartet og går til klassisk live musik fra det øjeblik, jeg blev født at have en sej ældre søster, der lyttede til Harvey Hardcore og Jungle i 90’erne samt Brit Pop og Soul. Min søster formede den køligere side af min musiksmag, og mine forældre bragte mig tilbage til jorden med klassisk uddannelse, som jeg havde brug for til orkesteret. Så ingen rigtige detaljer kommer i tankerne. Hele kataloget over klassisk musik fra Bach til Strauss … Jeg har så meget musik. Mit bibliotek er så eklektisk. Jeg er en kæmpe vinylsamler. Jeg har alt fra klassisk til masser af 60’ers musik, masser af Beatles og Beach Boys – bare alt! Jeg kan godt lide at lytte til alt og absorbere så meget som muligt. Og det er en kæmpe grund til, at mit CV er så eklektisk, fordi min musiksmag er eklektisk, og jeg vil beholde det på den måde.

Ames: Det er det, der er sejt ved det! Og så er et andet projekt, du arbejder på, Kings Man, en efterfølger til et par film, du var bekendt med, fordi du arbejdede på originalen som assistent, ikke sandt?

Ja, jeg var i vingerne som en ghostwriter på den første – gjorde et par signaler til Matthew Margeson og Henry Jackman på den første. Den anden var jeg væk fra at lave mine egne ting. Og denne, som er en prequel, kunne Henry ikke gøre det med Matt – jeg tror Matt arbejdede på Raket mand på det tidspunkt. Matthew Vaughn følte, at han havde brug for sin betroede proces med to komponister på showet, så jeg blev foreslået af Henry og Matt. Og Matt og jeg havde altid talt om at gøre noget sammen, fordi vi arbejdede i vingerne for forskellige komponister i årevis. Vi kommer så godt overens, og vi har altid sagt, at vi meget gerne vil være med til at skrive sammen, og det virkede bare som den perfekte mulighed.

Og det er fantastisk. Filmen er fantastisk. Det er en prequel, og det starter ret seriøst, men så langsomt men sikkert trækker Matthew Vaughn dig ind i verdens verden Kingsmen og det bliver til det sædvanlige Matthew Vaughn-bolde. Det er strålende. Det er en rigtig cool blanding af alt. Og vi var i stand til at bruge en traditionel orkestralscore. Vi brugte hverken synths eller guitarer. Det er meget traditionelt og en dejlig hyldest til slutningen af ​​70’erne og 80’erne med store, fejende orkesterpartiturer. Det var en fantastisk oplevelse.

Vi var på det billede i 22 måneder. Oprindeligt blev det skubbet og execs var execs vi var ligesom, godt vi har tid til at fikle med dette [laughs]. Vi var på det i evigheder!

Ames: Ændrede den ekstra tid resultatet betydeligt?

Ja, det vil altid være den ting. De ting, der ændrede sig, fordi klippet ændrede sig, det var ikke et af de scenarier, hvor du bare kunne få en musikredaktør til at komme ind og hugge det op, og du vil gå fint. Historiens buer ændrede sig i processen, og der var større ændringer, der kom fra redaktionelt, så vi kunne ikke bare skære rundt, hvad vi havde. Vi var nødt til at ændre karakterens synspunkt lidt og tilpasse os. Dybest set var vi nødt til at score tre eller fire gange. Det var utroligt. Når du scorer en film med en af ​​dine bedste kammerater, og du bare er i skyttegravene – at have gennemgået den oplevelse alene ville have været rigtig svært at skulle bevæge sig hele tiden med snittet og tilpasse sig ting, der blev skubbet. At have Matt der – og jeg er sikker på, at han ville sige det samme om mig – at tage vægten af ​​en af ​​skuldrene på et hvilket som helst tidspunkt var fantastisk. Du ved, noget fungerede ikke, da jeg prøvede noget, og Matt sagde: “Lad mig prøve.” Vi ville vende om det for at se, hvem der i grunden kunne få køen forbedret [laughs].

Ames: Du scorer også Disney + -serien Monsters at Work, hvor du følger i skoene fra Randy Newman. Tilpassede du hans tidligere score eller bragte noget helt nyt til bordet?

Jeg skulle ændre mit svar på det forrige spørgsmål, da du spurgte, om efterfølgere var vanskelige [laughs]. Efter en så værdsat som Randy – og når jeg gjorde det Gåsehud 2, efter Danny Elfman – det er da jeg er som: “Åh min Gud, hvordan gør jeg det og irriterer ikke nogen ved at ødelægge deres barndoms musik?” Det var et tilfælde af at bruge Randy som inspiration og tage det til en lidt anden – historien går til et andet sted i Monstropolis og indeni Monsters Inc. Så det var lidt nemmere at tilpasse lyden og stilen til musikken, samtidig med at den blev holdt meget i den jazzorienterede verden. Det var lettere, fordi vi introducerede nye figurer for at finde den lidt forskellige streng af hvad Monsters Inc. er. Det er klart, at jeg skal dykke helt ind, når det kommer til at være på Scare Floor, eller når vi er sammen med Sully og Mike – jeg spiller stærkt ind i den verden, som Randy skabte.

Det var rart at have den jordforbindelse i det originale materiale som en springkasse. Og Roberts Gannaway, showrunner, var meget overbevist om, at det var Disney, at hvert eneste tema skulle være en øreorm. Det skulle være fængende. Jeg tror, ​​jeg har gennemgået en to eller tre måneders proces med stort set bare at sortere temaerne, før jeg kigger på et billede, fordi han ønskede, at temaerne skulle være så stærke. Det var sejt, fordi jeg havde denne fantastiske værktøjssæt med iørefaldende melodier, som jeg kunne drysse overalt. Det var en skræmmende oplevelse, men super sjov.

Ames: Er der en genre eller musikalsk stil, du gerne vil tackle, som du ikke allerede har gjort?

Jeg har slags gjort lidt af alt. Det, jeg laver lige nu, som jeg ikke kan tale om, er en slags ting, jeg har ikke været i stand til at gøre det i stor skala … Jeg er bange for at sige, hvad det endda er, fordi jeg ikke har fik det grønne lys til at tale om det endnu. Den eneste ting, jeg ville elske at gøre, er at gøre mere blomsterorkesterskrivning til en ikke-animeret film. Jeg ville elske chancen for at være i stand til at gøre noget meget orkestralt og meget kompliceret i den slags John Williams / Alan Silvestri-vene … i en Steven Spielberg / Robert Zemeckis-verden, ala Amblin. Ved du, slutningen af ​​70’erne og 80’erne?

Kongens mand er alt orkestralt, men det har også den Matthew Vaughn ting at være meget sej. Hver gang jeg brugte for mange træblæsere, sagde han: ”Hvad laver du, det lyder som animation! Det gør vi ikke! ” Jeg blev slået på håndleddet. Så det ville være sjovt at arbejde i den klassiske verden, der formede alle disse 70’ers og 80’ers actionfilm. Jeg har gjort det i lille skala, men jeg vil meget gerne gøre det på en stor ole-film, som alle genkender som en stor ole-hyldest til den verden.

Disclaimers for mcutimes.com

All the information on this website - https://mcutimes.com - is published in good faith and for general information purpose only. mcutimes.com does not make any warranties about the completeness, reliability, and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (mcutimes.com), is strictly at your own risk. mcutimes.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.

Leave a Comment