'Ting, jeg synes' efter uge 1 i Giants træningslejr | MCUTimes

‘Ting, jeg synes’ efter uge 1 i Giants træningslejr

Det New York Giants har deres første fridag i træningslejren på søndag. Det er en perfekt dag til at vurdere, hvad der er foregået indtil nu, så lad os gøre det. Det er tid til en ‘Ting jeg tænker’ om Giants træningslejr.

Kelvin Benjamin

Hvis du lyttede til Fredagens ‘Valentinsvisninger’ podcast (og hvis du ikke gjorde det, kan du forklare dig selv!) du ved allerede, hvordan jeg har det med Kelvin Benjamin og hans hård kritik af Giants cheftræner dommer.

Jeg har NUL sympati for Benjamin.

Benjamin, der talte med Zack Rosenblatt fra NJ Advance Media, kaldte sin tid med Giants “et hoax”, sagde, at holdet forsøgte at “sabotere” hans comeback-forsøg og sprængte dommer ved at sige “han er ensidig om alt. Han er en know-it-all. ”

Den eneste “hoax”, der blev begået, var tanken om, at Benjamin faktisk ville genoptage sin NFL -karriere efter to år væk fra spillet. Hans handlinger tyder bestemt ikke på, at han var fuldt ud engageret i den idé.

“Sabotage?” Den eneste rigtige måde at se på dette er, at Benjamin saboterede sig selv. Hvad kan du ellers tænke, da Giants bad ham om at tabe sig, fra 265 i slutningen af ​​minicamp til 251 i starten af ​​træningslejren, og han i stedet dukkede op på 268, tre kilo tungere? Fordi han følte, at det var en bedre idé.

Virkeligheden er, at Dave Gettleman – der draftede Benjamin i Carolina – sandsynligvis er den eneste GM i ligaen, der ville have givet Benjamin en chance for at gøre et comeback. For at få et skud til at få det til at ske, var Benjamins ansvar at gøre, hvad han blev bedt om.

Det kunne han ikke. Det er på ham.

Forsvarer Joe Judge

Efter Benjamins makulering af dommer spurgte Giants -spillere om cheftræneren til hans forsvar:

Xavier McKinney: “Han er en hård træner, han sætter varmen. Han spørger mange af os, men vi accepterer udfordringen dag-ind og dag-ud. Vi elsker ham. Du ved, nogle gange kan det være temmelig brutalt, men det er hvad det er. Det er ikke noget, jeg ikke allerede er vant til, mange af gutterne er allerede vant til. Så det er godt arbejde for os. Jeg tror, ​​det hjælper vores tankegang ud, og det hjælper os med at blive bedre. ”

Evan Engram; ”Den største ting, jeg sætter pris på ved Joe, er, hvordan han altid holdt billedet fremad. Vi startede rigtig hårdt sidste år, og hver uge kunne du ikke se det fra ham og hans forventninger og hans energi i retning af det. Han kunne også se det i vores øjne. Bare hans energi, hans standard og den måde, han holder sin standard på for sig selv og den måde, han holder os til den standard, han har skabt til dette program, jeg respekterer det meget. Du ved, du kan spænde din hjelm op og gå i krig for sådan en træner. ”

Jabrill Peppers kaldte en Judge -træningslejr for “udfordrende”.

“Han sætter tonen gennem minicamp, OTA’er. Du ved allerede, hvordan du kom herind, standarden er sat. Du ved, hvad der forventes af dig, og du forventes at gøre det på et højt niveau. ”

Leonard Williams: “Han er ikke ligeglad med, om du er en stjernespiller eller nogen anden, han behandler alle ens. Jeg tror, ​​det er det, der får dette hold til at vokse, jeg tror, ​​det holder alle på lige fod. Han vil ikke lade en spiller slippe afsted med noget, som han måske ikke lader den næste person slippe afsted med. Det skaber en god konkurrence. Jeg elsker den måde, hvorpå Coach Judge coacher os, og hvor svært han er for alle for at blive bedre. ”

Danny Shelton [who was with Judge in New England]: “Jeg synes, Joe er bare en fantastisk fyr. Jeg mener, han er den samme person, virkelig. Han har altid energi. Han har altid den ildhed om sig. Han er som en af ​​de fyre, du bare vil spille for, du vil ikke svigte ham. Jeg var på et feltmål for ham, og jeg rodede et par gange. Jeg hadede, at jeg gjorde det, og forsøgte at komme tilbage på feltet og forsøgte at bevise mig selv. Men nu er det fantastisk at se ham som cheftræner, og han er en hårdtarbejdende træner og bekymrer sig virkelig om fodbold og vinder og bare fyre. At få alle på en side. ”

Valentins udsigt: Ingen skal nogensinde forvente, at spillere, der ved, at de kommer til at offentligt kritisere en cheftræner. Alligevel er det tydeligt, at spillerne respekterer og tror på Judge. De køber, hvad han sælger. Dommer er ikke alles kop te. Det, han beder dem om, er ikke let – det genkender han, og det gør spillerne også. Nogle spillere kan ikke lide at blive presset så hårdt.

Er det ikke en træners opgave at presse spillerne til at være de bedste versioner af sig selv? At være så gode som de kan være? Dommer erkender altid, at han ikke gør livet let for spillerne, men tilføjer, at han sørger for, at de forstår ‘hvorfor’ af det, han kræver.

Hvis Kelvin Benjamins i verden ikke kan klare det, så lad være.

Konditionering? Hvad er balladen?

Dette er en lille forlængelse af det sidste emne. Dette er den konditioneringstest, Giants -spillere måtte bestå tirsdag:

Det er der ikke noget let ved. I en alder af 60 kunne jeg ikke køre den. I en alder af 25 kunne jeg nok heller ikke have kørt det. Alligevel burde en velkonditioneret professionel fodboldspiller kunne det.

Hvilket bringer mig til dette. Dommer- og Giants -spillere er blevet spurgt igen og igen i løbet af de første dage af træningslejren om mængden af ​​konditioneringsarbejde, som Giants udfører. Måske er jeg old-school, men jeg forstår det ikke. Hvad er det store ballade? Hvorfor skulle en NFL -cheftræner ikke forvente, at hans spillere var i form? Hvorfor skulle han ikke få dem til at bevise det? Hvorfor skulle han ikke få dem til at køre nogle spurter i slutningen af ​​træningen? Indeholder deres job ikke løb? At være i form? At have udholdenhed?

Dommer udtrykte det sådan:

”Vi får vores spillers kroppe til at forblive sunde. En ting vi gør, er meget forskning og selvspejder. Vi gik tilbage efter sidste år, og vi viste det til spillerne selv og kom derefter tilbage i foråret for at forklare, hvorfor vi øver, som vi gør. Det afspejlede sig i et fald i skader overalt i denne organisation såvel som i forhold til ligaen. Vi var et af de sundeste hold sidste år i ligaen og det sundeste, dette hold har været i lang tid. Se, du kan ikke sætte en spiller på banen og fortælle dem at spille 100 procent i 60 minutter, hvis du ikke har trænet dem på den måde. ”

Jeg forstår bare ikke, hvorfor det er en big deal.

Ed Valentine

Evan Engram ser behagelig, selvsikker ud

NFL: NY Giants Training Camp

Evan Engram
Vincent Carchietta-USA TODAY Sports

Ligesom mange andre mennesker er jeg blevet skuffet over op-og-ned-karakteren af ​​Evan Engrams første fire sæsoner med Giants. Skader og inkonsekvente hænder har ført til, at Engram ikke konsekvent spillede op til talentniveauet, der fik Giants til at vælge ham i første runde af 2017 NFL -udkast.

Når du taler med Engram, og du ser ham arbejde, er han dog en temmelig let fyr at slå til.

Engram havde en god første uge med træning, omend mest i shorts og t-shirts uden kontakt. Jeg så ham ikke tabe en bold hele ugen. Når han talte til ham i løbet af ugen, virkede han afslappet og selvsikker på vej ind i sæsonen 2021.

”Hver dag har jeg et job at gøre, hver dag har jeg noget at angribe, noget at blive bedre til. Jeg er ikke bekymret for i går, jeg er ikke bekymret for sidste år, jeg er fokuseret på at komme videre, ”sagde Engram. ”Jeg lytter bestemt ikke til alt det her [outside opinions]. Alle de meninger, jeg bekymrer mig om, er i denne bygning og min familie, og jeg arbejder virkelig hårdt hver dag for at angribe hver dag og angribe de 24 timer, jeg har. ”

Jeg ved ikke, om Engrams muligheder vil blive reduceret i denne sæson af tilstedeværelsen fyre som Kenny Golladay, Kadarius Toney og Kyle Rudolph. Det kunne sagtens være tilfældet. Jeg har dog en fornemmelse af, at Engram kommer til at klare sig godt. Hvis han selvfølgelig forbliver rask.

Åh, nej, lovovertrædelsen er forfærdelig!

Kenny Golladay
Ed Valentine

Der har været nogle mennesker, der har forsøgt at gøre et bjerg ud af det faktum, at Giants ‘forsvar hidtil har fået det bedre af offensiven, og at den dyre free agent -modtager Kenny Golladay ikke har været dominerende. Det er en muldvarp. Hvis det.

Ja, varmen er på Daniel Jones og lovovertrædelsen. Giants skal være langt bedre end 31. i ligaen i point scoret. Ja, det er rigtigt, at kæmpernes lovovertrædelse ikke så ud til at være synkroniseret fredag. For mange off-target kast, selv under den enkelte del af øvelsen. Der afspilles ikke nok kvalitet i løbet af 11-til-11.

Lad os stadig slappe af. Fredagens 11-mod-11 var den første virkelig konkurrencedygtige handling i lejren. The Giants ‘sekundære er tilfældigvis rigtig god. Selv med tilflytteren Adoree ‘Jackson er det allerede en gruppe, der kender hver og spiller sammenhængende.

Hvad angår Golladay, lad os huske, at han stort set kommer til at tjene sine penge på 50-50 bolde og vanskelige fangster i trafikken. Frontline-spillere vil ikke gå all-out til den slags bolde i lejren. Især uden puder på.

“Jeg er ny her. Det er dag tre, ”sagde Golladay fredag. ”Vi har en masse træningslejr tilbage, en masse bold tilbage. Jeg er derude og prøver bare at blive bedre hver dag. ”

Dommeren er ikke klar til at gå i panik over en dag domineret af forsvaret.

”Jeg tror, ​​vi alle har masser at arbejde med lige nu, så hvad angår hvem der er foran nogen på en eller anden måde, ser jeg bånd hver dag og ser bare på, hvilke rettelser vi skal foretage, hvad vi skal forbedre på, hvilke grundlæggende ting der skal finpudses i, og hvordan vores konditionering er som et team, ”sagde dommer. “Med hensyn til hvem der er foran, angreb eller forsvar, kommer det til at gå tilbage på forskellige tidspunkter fra dag til dag.”

Det er klart, at kæmperne ønsker og har brug for fremskridt i krænkelse. Efter min mening vil det kun være tid til at bekymre sig, hvis vi ikke ser tegn på det i løbet af de næste par uger. Hvis Giants tager til Ohio og Massachusetts og kæmper offensivt i fælles praksis vs. Cleveland Browns og New England Patriots så er det måske på tide at blive foruroliget.

Ikke nu. Efter en konkurrencedygtig øvelsesperiode.

Ugens citater

– Julian Love på holdets sekundære dybde

– Dexter Lawrence om hans konditionering

– Rodarius Williams efter at have hentet et Clayton Thorson -pas i fredags.

Roster blander

Jeg tror, ​​at jeg virkelig kan lide tilføjelsen af ​​den offensive lineman Joe Looney og den afventende tilføjelse til at løbe tilbage Alfred Morris.

Looney er en fyr, som Giants gik efter i gratis agentur for et år siden. Det Dallas Cowboys brugte veteranlønnen til at skubbe Loones kontrakt ud over et beløb, som Giants ønskede at betale. Looney har spillet mere end 3.000 NFL offensive snaps, kan spille center og guard og er en god afhentning på dette tidspunkt i året.

Morris gjorde et godt stykke arbejde for Giants for en sæson siden. Han tilbyder ikke noget på særlige hold, da han kun har spillet 13 specialholds snaps i ni sæsoner. Han viste dog i sidste sæson, at han stadig kan være en produktiv back i en begrænset rolle. Han kan være en god spiller at have med.

Tid til at blive seriøs

De første dage af træningslejren er en tilvænningsperiode. Onsdag og torsdag blev især herliggjort OTA-træning i shorts og t-shirts. Forretninger tager til på tirsdag, når Giants holder deres første fuldt polstrede træning.

Fra det tidspunkt vil vi se Giants -spillere i puder så ofte som muligt.

“Vi vil være i puder så meget vi kan, selvom det ikke er en live kontaktdag,” sagde dommeren i begyndelsen af ​​træningslejren. “Bare væn dig til at bære udstyret, flytte rundt og vænne vores spillere til at være derude.”

Intensiteten og konkurrencedygtige aspekter ved den daglige praksis er således ved at tage til.

Så bør mængden af ​​information og detaljer i praksisrapporterne også være, hvis din virkelig er i stand til at komme til East Rutherford. Ganske vist har der ikke været masser af dybde i praksisrapporterne fra de første tre dage af lejren. Måske ikke engang så meget som der kunne have været, eller burde have været.

Efter et år fra at have dækket disse former for praksis, ser det ud til, at din virkelig har rystet spindelvævene og gennemgået en egen tilvænningsperiode.

Det er dog tid til at stoppe med at rode. For giganterne og for mig.

Disclaimers for mcutimes.com

All the information on this website - https://mcutimes.com - is published in good faith and for general information purpose only. mcutimes.com does not make any warranties about the completeness, reliability, and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (mcutimes.com), is strictly at your own risk. mcutimes.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.

Leave a Comment